TANEC CZ
pre tých čo práve čítajú v češtine a boja sa ísť do pôvodného topiku, aby tam nenarazili na niektoré informácie z konca knihy. Tu sa diskutuje k tancu priebežne. vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.
pekné tancovanie všetkým!!!
pekné tancovanie všetkým!!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Jak jsem uvedl, opravdu je to o rozdílném pohledu na to samé, nejde o to, že by jedna strana vnesla do věci novou informaci, která by byla druhé neznámá a tím pozměnila její vnímání problému. Proč se ty díváš na věc jinak než já, to celkem přesně popsala jarla, leč bylo to pochopený jako argument k osobě. Nepochopení, ale to není můj problém.
A tímto opravdu končím, protože diskuse už je velmi dlouho neplodná. Přeješ-li si mít poslední slovo, posluž si.
osobně jsem předpokládala, že z překladu mi nějak líp vyplyne, jak to bylo s Aegonem, ale to se nestalo
"Varys dal koželuhova syna mé paní matce a mne odnesl pryč", takže Elia musela být do záchrany syna zasvěcena, říkám si, kdo další to asi věděl...
Jestli je Aegon Blackfyre (i když třeba z matčiny strany), mohl by si i dráčka zkrotit.
osobně jsem pro Aegona jako toho Aegona, už jenom kvůli tomu, jak bude Dany čučet :)