Lampárna
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)
Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)
Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!
Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A když dojde na buchty a tak...včera jsem tu během diskuse zadělávala těsto a lupala jabka na záviny...dceru vyhodím se synkem ven ať si hrajou a čím déle o nich neslyším tím líp :-) No a pak tu mám položenou rozečtenou knihu a několik dalších, ve kterých něco dohledávám......nic extra :-)
Dneska jsem měl původně úplně jinej program, takže nic připravenýho, ale sešlo z toho. Tak moc se mi nechtělo vařit, že jsem nejdřív sežral polívku co jsem měl připravenou na večeři. Ale hlad pracuje tak jsem se musel zvednout a jít dělat špagety a smažit ražniči
Květák bych nevařil, ten jím jen bio, tedy syrovej
Aneb, co je mrtvé, nemůže znovu zemřít.
Jaké cukrové máte nejraději (klidně jmenujte 3-5 druhů, když se nemůžete rozhodnout:-)