Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Každopádně jsem se alespoň díky hře dozvěděl, kam se Yennefer ztratila - unesl jí Divoký hon, takže se třeba v další hře vrátí.
BTW: A já měl dojem, že nějak Geralta trápila kvůli nějakému Čaroději s povídek... Jako že Zaklínače nechá atd... No četl jsem to před dávnou dobou tak uvidím teď.....
Vilgefortz je ten "sympaťák" co se chtěl vrtat v Ciri? ani vlastně nvm kvůli čemu... Konec Ságy mne strašně nebavil...
Ad Vilgefortz - Myslím, že chtěl její krev, aby získal stejnou moc jako ona - procházení dimenzemi.
tak jsem si před několika týdny udělal radost a koupil jsem si nového Šlechtu - Likario, další z dílů Krvavého pohraničí. Vláďa je záruka kvality, dobře vykreslené postavy a surovost jeho světa, kde lidé nezachraňují celý svět, ale bojují o holé životy v Pohraničí...takže kvalitka.
Pak mě docela upoutala obálka Zrození zimy od Briana Ruckleyho. Má se jednat o drsnou ságu o světě, který opustili bohové a kde se to mydlí jeden rod se druhým. Ale nedočetl jsem to. Už se mi dlouho nestalo, že bych se v ději ztrácel, asi to bude také tím, jak postavy autor pojmenoval. Nakyrimové, Kilkry-oc-haig apod. mi nějak nejdou do hlavy, navíc těch rodů a postav je tam taky dost, tak mám v tom slušnej hampejz. A u válečných sekvencí se taky moc nepřevedl.