Kdy to mistr přehnal

upraveno 10. listopadu 2010 v Akce a hlasování
Které scény vám připadají v Písni nevěrohodné? Určitě jste si možná někdy řekli "tak to už je moc". Ohnul to GRRM někdy přes koleno? Neříkejte, že ne. Nebo ne?
1101112131416»

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. srpna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Gepeto, aj ty raz budes sialeny :)
    Vsetci sme si tym presli

Kto povedal, že už nie som... muhahahahááááááááááááááááááááá
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. srpna 2012
    Branislav 'Gepeto': Já jsem se ptala jen informačně. Prostě když mám někoho ráda, tak mu odpustím víc než někomu, koho ráda nemám.
    upraveno 1. srpna 2012
    Krisa napsal(a):

Branislav 'Gepeto': Já jsem se ptala jen informačně. Prostě když mám někoho ráda, tak mu odpustím víc než někomu, koho ráda nemám.

Nu, tak to máš pravdu... Skláňam sa pred tvojou pravdou.. -_-
    upraveno 1. srpna 2012

Nevím, co znamená "-_-", ale tyhle kecy si prosím odpusť. Já netvrdím, že mám jedinou pravdu a každý, kdo si myslí něco jiného je pablb! Ikdyž to pravděpodobně píšeš s nadsázkou, tak se mi to stejně nelíbí (jsem na takovéhle průpovídky dost alergická).
    upraveno 1. srpna 2012
    Krisa napsal(a):

Nevím, co znamená "-_-", ale tyhle kecy si prosím odpusť. Já netvrdím, že mám jedinou pravdu a každý, kdo si myslí něco jiného je pablb! Ikdyž to pravděpodobně píšeš s nadsázkou, tak se mi to stejně nelíbí (jsem na takovéhle průpovídky dost alergická).
    :) Neročuľuj sa, ja som to nemyslel zle, naozaj ti dávam za pravdu a už to neriešim nemám, čo povedať, zrejme by som naozaj radšej odpustil rodine než nepriateľovi :) A "-_-" je spolu s "O_o" môj obľúbený smajl, preto ho teraz používam. :) Ospravedlňujem sa ti, že som ťa tak rozohnil. Nechcem sa stretnúť so zloKrisou :)
    upraveno 1. srpna 2012
    Branislav 'Gepeto': Já vím, že jsi to tak nemyslel, jen to prostě nesnáším :). A co teda znamená to "-_-"? Je to jako usmívající se smajlík, nebo to má nějaký mnou zatím neobjevený význam? :)
    upraveno 1. srpna 2012
    Krisa napsal(a):

Branislav 'Gepeto': Já vím, že jsi to tak nemyslel, jen to prostě nesnáším :). A co teda znamená to "-_-"? Je to jako usmívající se smajlík, nebo to má nějaký mnou zatím neobjevený význam? :)

Vlastne ani neviem, ono sa to dá použiť vňskoro všade :D Ale znamená to asi také to prižmúrenie... dole čiara sú ústa a tie dve hore sú prižmúrené oči.. niečo v zmysle "ty si mi zjedla večeru...".. Ale ja to používam aj ako "Smajl, som unavený" alebo "Smajl, tak takto to teda je" .)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.