Kdy to mistr přehnal
Které scény vám připadají v Písni nevěrohodné? Určitě jste si možná někdy řekli "tak to už je moc". Ohnul to GRRM někdy přes koleno? Neříkejte, že ne. Nebo ne?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Připouštím, dost mi to ztěžuje život.
Zatím jsem slyšela pár kapitol
To zní dost blbě. :-D Já dávám přednost čtení knížek před jejich posloucháním. ;-)
Je fakt, že u Martina si člověk nesmí žádnou postavu moc oblíbit, protože se může stát, že bude hodně naštvaný.
No jo, překousat se přes ty audiobooky to musí být utrpení.
Musím říct, že ani ne. Prolog jsem tedy slyšela asi třikrát, než jsem si navykla na vypravěče, ale pak mě i docela chytl.
Jen mě trochu děsí, že je toho dohromady 150 hodin, protože když mě pak audiobook zaujme, mám ve zvyku poslouchat v kuse... A to by se tady mohlo projevit jako smrtelné =)
Taky jsem se bála ohromného počtu postav, ale zatím v pohodě, když si je průběžně dohledávám.
A jaký máš Heade svoje horký tipy? :-)
Subjektivně mě mrzí, SPOILERže Rudá zmije zemřel, neb jsem si ho okamžitě zamiloval a těšil se do budoucna i na nějaké kapitoly z jeho pohledu, stejně tak třebas ser Arys vypadal slibně.../SPOILER
K ab: Nemůžeš nalistovat, kolik ještě chybí do konce kapitoly, nebo za jak dlouho bude moje další oblíbení POV atd. Je to sice úspora času, ale čtenářský zážitek je výrazně zredukován, řekl bych.
Olorin: Ne, já ještě počkám, jestli to má někdo podobné jako já. ;-)
Jarilo: Vážně nic?
Nemůžeš nalistovat, kolik ještě chybí do konce kapitoly
Tak zrovna SoIaF (nebo jak to zkracujete) je jedna z těch, co má audio rozdělené po kapitolách. Docela užitečné.
Nevada: To máš deformaci z Tolkiena, ne? ;-) Ten se v tom přímo vyžíval. Ale myslím, že Martin si vnitřní chronologii celkem hlídá - možná proto mu psaní Tance trvá tak dlouho...
a to jsem ságu začal číst znovu letos v dubnu a dočetl ji v srpnu,
Teď si mi připomněl další věc, že už víc než 5 let nezbývá fandům Písně nic jiného, než číst vydané díly pořád do kola, protože žádný nový ještě nevyšel! Tady to mistr přehnal. Muhahaha (pekelný smějící se smajlík) :-D