Kdy to mistr přehnal

upraveno 10. listopadu 2010 v Akce a hlasování
Které scény vám připadají v Písni nevěrohodné? Určitě jste si možná někdy řekli "tak to už je moc". Ohnul to GRRM někdy přes koleno? Neříkejte, že ne. Nebo ne?
17810121316

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. července 2012
    Peter Nagy měl písničku Myslíš na to na čo myslím ja :)
  • upraveno 30. července 2012
    To by mistr opravdu přehnal, kdyby se Tyrion zamiloval do první trpaslice, kterou potká. :-)
    A udělal z nich malý roztomilý páreček. To, že je ošklivý jako hřích ho ještě nedělá uvědomnělého. Chová se jako sposta kluků, co mají problém sehnat holku a vzhlíží k nereálnému snu, místo aby viděli realitu.

Pořád musím myslet na Jaqena, kde mi nesedí celá zápletka s Aryou. On je muž bez identity, a přesto se nějak moc sžil se jménem Jaqen, místo aby řekl Arye: "Haha, tahle finta ti nevyjde, protože žádný Jaqen neexistuje."
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Toho s tymi dvojfarebnymi vlasmi
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Braňo, Chmur: No, ale to by musel mít sestsakra štěstí, přežít dvě bitvy, kde bojuje proti vycvičenejm zabijákům - představ si, že Tě pošlou proti karatistovi, co má černý pásek... - jednou možná bude opilej :-))) ale jaká je šance, že se to stane dvakrát?
    (za předpokladu, že neděláte karate)
    :-)
    Braňo: Ty šípy, co doletěly na Zeď - to prostě byla fakt blbost, nezlob se na mě, ale to by divocí museli mít nějakej superluk, s dostřelem cca 400m, aby to dali do výšky 200-250m
    No a s tou skálou je to stejný - kdyby to šlo takhle lehce, tak jsou noviny plný jen samejch mrtvejch horolezců ;) Já nejsem horolezec, ale náhodou jsem seděl na vyčnívajícím kameni, pod nohama (údajně) 800m díra, nakonec nás tam sedělo několik a kdyby to bylo tak jednoduchý, tak bych se k aSoIaF nedostal :-) Mam dojem, že tam píše, že uvolnila šutrák o rozměrech koně, krávy nebo tak něco... - to by musela spíš mít sílu jako bagr
    :-)
    Vycvičeným zabijakom? Teraz preháňaš ty. Väčšina z tých, kto boli v boji možno nikdy predtým zbraň nedržali, ďalšia časť síce je vycvičená ako bojovníci, ale sú buď neschopný, alebo nie sú na koni a pri tej hrśtke rytierov... No, zas každý druhý, koho Tyrion stretol nebol rytier...
    Ale s Brienne to má jednoduché vysvětlení. Podle Jaimeho je neuvěřitelně ošklivá takže když jí ten kamen viděl tak radši sám spadl do vody (a čistě náhodou trefil loď) než aby riskoval střetnutí s ní :)
    Brienne Medůza :)
    no jasan, ale zas mi neříkej, že tam rytíře nepotkal... - on mohl zabít pár šmudlů, co měli v ruce nůž, kosu nebo tak, ale když by potkal nějakýho rytíře, tak ...
    Everett: :-))))))
    ad Tyrion: Pravděpodobně měl nějaký bojový výcvik. Když se dostal z Měsíčních hor a vypadalo to na bitvu se Seveřany, tak se zmiňuje o vlastní zbroji (jako že ji tady nemá). Alespoň co si vzpomínám.
    Jojo hošové - přeju vám místo hodné, čestné, laskavé a obětavé Brienne krásnou a neméně bestiální Cersei! :-D Nebo pošahanou puberťačku největší borku ze všech :-p Vyloženě sladký rodinný život :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tyna: máš pravdu.. proč extrémně chytrý, nesmírně ambiciozní Tyrion neskončil v náruči nehezké, nechytré a neambiciozní Grešle? To je mi fakt záhadou :-)

A Brienne vs skála - proč by žena jenž má sílu jako bratři Cleganové nemohla shodit nějaký ten šutr za pomocí páky? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.