Hra o trůny 1x09 - Baelor
Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost. V ostatních diskuzích naopak varuji, že si na spoilery nehrajeme.
Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
EDIT: Tak flanker byl rychlejší :-D
EDIT2: Tak vidím, že Arutha byl ještě rychlejší :-D :-D
Jinak Brienne už je vybraná, GRRM to potvrdil.
Před lety by mě to asi taky nahníplo, ale dneska je mi to nějak úplně jedno. Tyhle záměry mě nevzrušujou, ať to klidně změněj, když to bude vcelku zapadat. Asi stárnu a moudřím :-)
Jelikož už první série téměř skončila, přesvědčil jsem se v tom, co jsem říkal, když bylo odvysíláno jen prvních pár dílů, a sice v tom, že si seriál laťku udrží a bude až do konce série velmi povedený. A stalo se a za to jim jsem moc vděčný. Věřím, že i druhá série je v dobrých rukou a i když budou nutné nějaké změny, že je zvládnou tak, že se za ně GRRM ani fanoušci nebudou muset stydět, ba naopak.
Bohužel televizní tvorba závisí na hercích, a tak je logické, že budou neklíčové události přizpůsovobat jim a ne naopak.
Taky nemá smysl rozdělovat jednu knihu do více sezón, když seriál těžko přežije víc než pět sezón. Jak říkají učitelé kreativního psaní, je třeba škrtat, škrtat, škrtat.