Co se týče slučování a dalších sérií - GRRM se k tomu už dříve několikrát vyjádřil. Vždycky mluvil o tom, že Bouře mečů je jasně na 2 série. A kupodivu vylučoval spojování Tance a Hostiny. Já bych si docela uměl představit, že by z Hostiny udělali nějakou midseason nebo jak tomu řikaj - ale to je nepravděpodobný. Hlavně si teda sám nic po Bouři mečů neplánuju, už sama Bouře bude úspěch, jestli se k ní dopracujem :-)
Tak to je prostě CSFD. Lidi jsou tam (h)různí. Třeba Twilight ságu: Rozbřesk: část 1. tam má 39 lidí v oblíbených filmech a přitom to má premiéru za půl roku... Nebo v diskuzi u Stargate Universe se mě 16letý klučina snažil přesvědčit, že SGU je opravdu super, že on tomu rozumí, protože má totiž opravdu nakoukáno.
Dnes jsem prijel kolem 1 rano z německa a nedockave si pustil 1x09 a podle očekávání jsem usnul zmožením při catelyne navsteve Freyu - takze nez si to ted pustim znova muzu říct -že to je ta správná sbírka hnusáků a slizáků jaky jsem si vzdy predstavoval, naprostej protipol vznesenejm Baratheonum, Starkum, Lannisterum a ač mi to láme srdce musím říct že i krvesmilných Targaryenu :D
Takových chybek je tam víc. Třeba když je Dany ve stanu, kde podkuchnou toho koně - má tvář plnou kapek krve. A pak když vyjde, má takové krůpěje - což je logický, stéká to, ale nevypadá to moc věrohodně. No a o Jorahově čistém meči poté co kuchne pokrevního jezdce ani nemluvě :-)
ad Bronn - to si nemyslim, spíš to chápu tak, že každý pořádný dobrodruh za Zdí byl, je to výzva.
Jj, vím, že je tam takových chybek víc. Na Jorahův meč jsem tady už poukazovala taky. Je to škoda. Jsou to takové lajdácké blbosti, které zbytečně kazí dojem.
Chtěli je jen udělat zajimavějši, u bronna se jim to kurevsky povedlo :D Už ve knize mě byl sympatickej, jak vyjebaval s lannisterama a spol. ale tady perlí :D Tak dokoukáno no a už teď mužu řict že Joffrey jako arcisketa na další serie se jim sakra povedl. Stejně tak hnusácká rodina Freyu a teď už jen čekám na pana Boltona.
Když siu užívám děj tak si toho ani nevšimnu třeba :) možna až to uvidim po druhy po treti :) Spis me zarazila absence prave toho Boltona - pokud vim měl velet zbytku vojska a nebyl tam vubec videt. k tomu ze tam je malo armad - ja si myslim ze pri bitve se stretne spousta mensich jednotek na vice mistech - zvlast v lese nez 20000:20000 na jednom fleku (obrazně). Takže jsem s jednotkama zatím spokojen.
No ono halvně tohle je v každym díle (jak každym filmu, seriálu). Dokonce si myslim, že tvůrci o tom moc dobře věděj, ale prostě někdy nezbývá než to tam nechat (máte X záběrů z jedné scény a spojujete ty nejlepší i za cenu těhle detailů)
Komentáře
Počkat to ani ne vždyť Hostina a Bouře jsou časově snad u všech postav dost jinde ne? Nebo jsem nějak neporozuměl
ad Bronn - to si nemyslim, spíš to chápu tak, že každý pořádný dobrodruh za Zdí byl, je to výzva.