Hra o trůny 1x09 - Baelor
Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost. V ostatních diskuzích naopak varuji, že si na spoilery nehrajeme.
Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Manžel očekávaně zasípal: "Oni ho zabili..." a vyjádřil obavy, že v dalších dílech už nezbudou žádní herci. :-)
Jinak Beana nepovažuji za až tak zásadní celebritu, že by to bez něho nešlo. Ale chápu, že to tak někteří berou, protože je to jediná více známá tvář z velkofilmu. Neda je mi líto, ale obtloustlého starého dědka postrádat nebudu. :-)
Protože v rodokmenu na wiki je Aerys syn Jaehaeryse...
Mně se líbil Jory a Tywin mi připomíná nějakého římského císaře nebo alespoň vojevůdce.
a co se týče jeho věku - tak jo, v knize je mu myslím kolem 35, ale to mi spíš seděl věk beana, přišlo mi to tak vyvážené, ale to bychom pak takhle mohli mluvit i o Robertovi, Jonovi, Robbovi, Catelyn atd..
V knize je Faramir sympaťák, ale ve filmu se mi moc nelíbil, můžou za to Dvě věže.
Vigo Mortnesen je skvělý herec. Konec konců každý kdo se jmenuje Vigo musí být dobrej, je to totiž čaroskvělé jméno...
Kriso, plně s tebou souhlasím, já mám Beana taky hodně ráda myslím si, že pro tuhle roli byl skvělý. V životě jsem tolik nebrečela u nějakýho seriálu nebo filmu, i když jsem četla knihy a věděla jsem, jak to skončí...Když jsem to četla, byla jsem víc v klidu.