Hra o trůny 1x09 - Baelor
Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost. V ostatních diskuzích naopak varuji, že si na spoilery nehrajeme.
Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Rudou svatbu můžou domluvit jen Tywin a Frey.
Dění na severu se Bolton zatím aktivně nezúčastnil. Ramsay může být nahrazený nějakým gaunerem, který vede bandu zbojníků a zběhů (případně nějaký uprchlík z Noční hlídky) nebo nějaký mladší syn lorda válčícího na jihu - třeba i jménem Bolton, protože většině diváků to jméno nic neřekne. Nebo to vezmou velkou zkratkou a Zimohrad vypálí sami Železní.
Co se týče Harenova, tak tam se to dá taky zkratkovitě vyřešit hned několika způsoby.
Arya na Harrenově skončit může. Dokonce i uvařit lasiččí polévku.
Theon na Zimohradu taky. Jak jsem psala, buď ho vypálí on, když ztratí rukojmí Brana a Rickona a bude muset utéct, nebo ho tam přemůže někdo jiný. Uvidíme jak se bude vyvíjet jeho linie v Tanci.
Citelné zásahy stejně (nutně) budou.
http://uk.eonline.com/uberblog/b247126_game_of_thrones_sean_bean_stabbed_in.html
A mám depku z budoucna....Sice jen spekulativní zbožné přání, Martin zas překvapí ale: Já se tak těším až Cersei zemře v septu a králokat sní, jak ji bude zachranovat. Až z Malíčka bude kripl a eunuch, až Dany zastaví jiné a Sansa s Tyrionem budou jako správní manželé vládnout Říši, Rickon Zimohradu a Černá ryba bude velitelem královské Gardy.
Jedna z nejlepších scén celého seriálu.
Jsem ráda, že jsem to ještě nečetla, ještě chvíli (dokud to celý neskouknu aspoň jednou) to číst nebudu. Bojím se, že se pak neudržím a budu číst dál ... přitom se mi tak líbí tato varianta, že si zcela užívám seriál a PAK si to rozšířím knížkou. Doufám, že si to sama nezkazím.