Macejko: Upokojený jsem, takže se už upokojovat nemůžu ;) S tou logikou se mýlíš. V knize dostaneš tolik argumentů, že Jon Robertův syn být nemůže. Kdežto u Syria nevíš nic :) Kdybysme to věděli, tak ohledně toho není tolik teorií (včetně těch šílených).
Tak jsem konečně shlédl devátý díl a moc se mi líbil. Pro mě zatím jednoznačně nejlepší. Lituju, že znám předlohu, byl bych v šoku jako moje partnerka. Pěkné. Gradující. Mrzí mě, že jsme neviděli trošku více akce v bitvě, ale nevadí.
Hmm, tak Sean Bean svou hvězdnou hodinku včera oslavil rvačkou v baru. Joo, tak to holt dopadá, když si 52letej kmet vyjde s 22letým Playboy králíčkem :-) Ale je to tvrďák, odmít převoz do nemocnice a místo toho si objednal další drink :-D
Nebuďme tak skeptičtí, a přiznejme si, že je to skvělý seriál a že se obecně lidem líbí. :) To stejné jsem tu někde četl už dříve, že po pár dílech to klesne atd. A naopak to stále roste :-D Takže samozřejmě s přibývajícím počtem hodnocení to asi mírně klesne, ale troufám si tvrdit, že jen mírně a i přesto se GoT udrží v Top 10.
Je to hustý. Opět nejrychlejší hodina celého týdne. Jak je možné, že to tak uteklo? Jak už někdo psal, závěrečné titulky byly poněkud kratší než by si to zasloužilo, čučela jsem na šum bedny asi 10 min., než jsem to rozdejchala. Jsem ráda, že jsem to ještě nečetla, ještě chvíli (dokud to celý neskouknu aspoň jednou) to číst nebudu. Bojím se, že se pak neudržím a budu číst dál ... přitom se mi tak líbí tato varianta, že si zcela užívám seriál a PAK si to rozšířím knížkou. Doufám, že si to sama nezkazím.
Komentáře
http://uk.eonline.com/uberblog/b247126_game_of_thrones_sean_bean_stabbed_in.html
Jsem ráda, že jsem to ještě nečetla, ještě chvíli (dokud to celý neskouknu aspoň jednou) to číst nebudu. Bojím se, že se pak neudržím a budu číst dál ... přitom se mi tak líbí tato varianta, že si zcela užívám seriál a PAK si to rozšířím knížkou. Doufám, že si to sama nezkazím.