Hra o trůny 1x09 - Baelor

upraveno 13. června 2011 v 1. řada
Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost. V ostatních diskuzích naopak varuji, že si na spoilery nehrajeme.

Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss

Číst celý článek zde
2456712

Komentáře

• upraveno 10. června 2011
    Olorin
    FF - Farmaceutická fakulta v HK?
  • upraveno 10. června 2011
    ne, filosofická fakulta University Karlovy
  • upraveno 11. června 2011
    Kriso, nekecej tady a uc se...:-D...a na pondeli nakoupime kapesniky...
    ad kapesníky - btw, začínám pojímat podezření, že z Toho udělají cliffhanger. Ale tak těch kapesníkových scén bude i tak dost GDN_)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. června 2011
    Doufám, že takovou pitomost neudělají!
    Jsem zvědavá na lorda Freye.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. června 2011
    Amaroun: Právěže už mám:))). Dala jsem za úkol všem okolo, aby přede mne nedávali Zaklínače až do 22. (to budu mít po státnicích i po přijímačkách), ale nějak to nedopadlo...:)
    Olorin: Já mít "jenom" zkouškové, tak je mi hej...na to jsou 3 pokusu...I státnice nejsou pro mě tolik stresující, ale na přijímačky jsem srab :).
    Martina: nachystejte kapesníky a uzenáče, na snídani jsem zpátky :))) (už mi z toho učení hrabe)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. června 2011
    Tak hlavně kdo procházíte zkouškama nenapiště, že jste ryba.
    znáš to, cokoli z levého lýtka na bonus....
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. června 2011
    Plus 20 % kursu mínus Pythagorova věta, to znamená … násobeno dvěma, děleno osou X mínus jedna rovná se celková rychlost Červeného trpaslíka, což znamená, že vím všechno o vesmírném inženýrství. Naposledy dobré ráno Listere!
    Tak hlavně kdo procházíte zkouškama nenapiště, že jste ryba.
    černá ryba :)
    upraveno 11. června 2011
    Budu muset dát repete Červeného trpaslíka. Spoustu těch hlášek jsem už zapomněla.
    upraveno 11. června 2011
    černá ryba :)
    Ty můžeš svoje ploutve vydat knižně :)
    Look there's a perfectly logical explanation for everything. Maybe except the number of members of House of the Frey....
    upraveno 11. června 2011
    :o)))

(Nechte toho, mám velký skluz v naplánovaných seriálech. Mimořádku fakt nepotřebuju :o) )
    Nevada - a co mas jeste v planu za serialy ? potrebuju inspiraci, konec zkouskoveho (a bohuzel i GoT) se blizi !
    upraveno 11. června 2011
    Nejdřív asi Boardwalk Empire a Mildred Pierce, to jsou krátké série, takže je (snad) brzy zdolám. Pak jsou v plánu Good Guys, Lie to Me, IRIS (ten korejský) a anime Rurouni Kenshin.
    Postupně (díky pomalu vznikajícím titulkům) ještě doháním Parenthood a Good Wife. Dohánět mám i pár dílů břečky Stargate Universe. A navíc jsem se zase vrátila k mé osobní posedlosti - Pohotovosti. K tomu mi brzy začnou letní seriály jako White Collar, Eureka, Falling Skies. Ale nashromážděných seriálů, které čekají až se jim budu věnovat, mám mnohem víc :o))

Ale jako tip bych doporučila Justified. Spolu s Hrou o trůny můj momentální top seriál. A Castla. Pokud už je náhodou nesleduješ.

Případné pokračování navrhuji v diskuzi seriály
    wow...dekuji za velmi vycerpavajici odpoved.... :)
  • upraveno 12. června 2011
    SGU není vůbec břečkoidní!!! :-/
    Pokračování pls na odkazu Nevady ;-)
    Zdravím Vás přátelé.

Dlouho jsem se sem chystal registrovat, jakožto horlivý fanoušek fantasy, zejména ság IceFire, Dragonrealm, WarCraft apod. Jsem rád, že jsem si na Vás konečně našel čas! Doufám že pro web budu přínosem, ovládám webdesign, takže bych mohl pomáhat nejen komentováním :-)

Jinak k 9 epizodě. Co dodat. Již si škubu vlasy a domlouváme se s kamarády, ke komu to půjdeme zítra v 22:00 zhlédnout. :)
    upraveno 12. června 2011
    Nevada: Pro zajímavost anglickej článek o rozdílech anglickýho a českýho znění.

Sargerasss: I my zdravíme.
    dnes bude v en mluvicich twitterech plno nadavek :)
    upraveno 12. června 2011
    flanker: Pokušiteli! Článek znám z Lopuchu, RD tam má svůj klub, ale dík :)
    existuje v slovenčine slovné spojenie: prišiel na psa mráz. zdá sa, že nás čaká jeho smutné naplnenie
    a čítajúc martinov ne-blog, nečaká nás žiadny cliffhanger.
  • upraveno 13. června 2011
    Otakuassemble!
    dvojčata na mape!
    Šikovným trikom som bol podvedený a nedostal som bitku s digitálnymi vojakmi, ako som chcel. Nezáleží na tom. Na konci som totiž plakal. Nikdy ma žiadny film ani seriál takto emocionálne nerozdrvil. (10/10)
    upraveno 13. června 2011
    Takže je tam Joffreyho milosrdenství? Já se k tomu dostanu nejdřív večer :o(
    ach jo..já to též uvidím až navečer. a obávám se, že má něžná duše to nerozdýchá... každopádně kapesníčky budu mít po ruce.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.