Hra o trůny 1x09 - Baelor
Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost. V ostatních diskuzích naopak varuji, že si na spoilery nehrajeme.
Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
FF - Farmaceutická fakulta v HK?
Jsem zvědavá na lorda Freye.
Olorin: Já mít "jenom" zkouškové, tak je mi hej...na to jsou 3 pokusu...I státnice nejsou pro mě tolik stresující, ale na přijímačky jsem srab :).
Martina: nachystejte kapesníky a uzenáče, na snídani jsem zpátky :))) (už mi z toho učení hrabe)
(Nechte toho, mám velký skluz v naplánovaných seriálech. Mimořádku fakt nepotřebuju :o) )
Postupně (díky pomalu vznikajícím titulkům) ještě doháním Parenthood a Good Wife. Dohánět mám i pár dílů břečky Stargate Universe. A navíc jsem se zase vrátila k mé osobní posedlosti - Pohotovosti. K tomu mi brzy začnou letní seriály jako White Collar, Eureka, Falling Skies. Ale nashromážděných seriálů, které čekají až se jim budu věnovat, mám mnohem víc :o))
Ale jako tip bych doporučila Justified. Spolu s Hrou o trůny můj momentální top seriál. A Castla. Pokud už je náhodou nesleduješ.
Případné pokračování navrhuji v diskuzi seriály
Dlouho jsem se sem chystal registrovat, jakožto horlivý fanoušek fantasy, zejména ság IceFire, Dragonrealm, WarCraft apod. Jsem rád, že jsem si na Vás konečně našel čas! Doufám že pro web budu přínosem, ovládám webdesign, takže bych mohl pomáhat nejen komentováním :-)
Jinak k 9 epizodě. Co dodat. Již si škubu vlasy a domlouváme se s kamarády, ke komu to půjdeme zítra v 22:00 zhlédnout. :)
Sargerasss: I my zdravíme.