Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ten článek jsem nebyla schopná číst celý souvisle, protože místy jsem viděla rudě, zkusím to zítra znovu :anxious:
P.S: A autorka zřejmě nezná Ladovy Nezbedné pohádky, tam jsou minimálně dvě statečné princezny.
Ale mame u nas asi podobnu knizku s nazvom Mimi a Liza o kamaratstve dvoch dievcat, z ktorych jedno je slepe. Detom sa strasne paci.
Nás spíš doma štvou večerníčky. Na ČT dávají vždycky ten klasický krátký (teď třeba Maxipes Fík) a pak delší (Gumídci, Rychlá rota). Noa aktuálně už skoro dva měsíce je ten delší nějaká Princezna Sofie a předtím to byla Víla Zvonilka. Tak mi řekněte, jestli to není diskriminace chlapečků :twisted:
A pomůže-li takové zprávě do většího povědomí nezištně nějaká celebrita, tak jen dobře. Nevím jak ty, ale myslím, že Hašek se zviditelnit nepotřebuje,... ale nevím, mě sporty v podobě čučení na šampionát nějak neberou...
Pozrela som program a dne mate iba Maxipsa Fika. To asi nebude chciet prepnut z Mase a Medveda ;)
... na zámku žil kníže (fuj, jak tam mohla v původní pohádce žít jen kněžna, no né?...), dědeček měl dvě čuby (Sultánku a Tyrlu) a každý rok za ním jezdil jeho vnuk Bóža (neurčitého pohlaví)...
Nejlíp to vymyslel Star Trek - podívejme se jak vybírali kapitány
TOS: Urostlý Kirk (postupně se zakulacoval, ale to neřešme)
TNG: Stařeček Picard (tady řeš problematiku gerontů)
DS9: Afro...?američan? (to nepoznám, ale černej je) Sisko
Voy: babka Janewayová.
No,... jen po další se čekalo, že tímhle tempem bude kapitánem opice a on normálně mladej běloch Archer... ale zase Ent se dějově odehrává dlouho před TOS, tak to je omlouvá, kolem roku 2150 bude lidstvo ještě hrozně genderově nekorektní... :o)
ja viem, ze je to odo mna hnusne, ale tato veta ma polozila :)
"Další testy ukázaly, že muž má kvůli tomu podprůměrné IQ 75, dokázal ale vést plnohodnotný život, je ženatý, má dvě děti a neexistence jeho mozku si nikdo nevšiml ani v práci."
Podotykam, ze ide o francuzskeho statneho uradnika...
signalfestival.com/2015/