Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Je jedinečný, chrání před deštěm a zároveň lapá vodu do stříkací pistolky, kterou můžete nasírat kolemjdoucí :D
Ale snad pánbůh dá... :D I když to může být i nebezpečné :D představ si s tím v dnešní době jít po paříži :D
Jo tohle. U mně je to spíš že něco zahlídnu a si řeknu "To je ono!".
To posledné. Banská Štiavnica má aj na ešpézetkách BS. Bratislava je BA.
Nemá rád nejakého hudobného interpréta, spisovateľa (či žáner), alebo film? Když tě nic nenapadne, tak mu dáš hrnek s nápisem Nej táta na světě a je to.
Bahamské standardy, BioShock, Broken Sword, Black Sabath,... ale když by se tam mělo dát jet, tak třeba proslulá Baker Street či Basel-Stadt :o)
- Není ten hrnek moc kýč? ... "Nejlepších tátů" beztak nemůže být tolik, kolik vyrobili těch hrnečků, skoro by stálo zamyslet se nad nápisem "úplně průměrný táta",... ačkoli mám pocit, že ten by se sháněl hrozně těžko... :o) (O hrníčku "Táta na kvantilu 73,4% na škále nejlepších tátů" ani nemluvě)...
http://www.novinky.cz/ekonomika/386834-temer-kazdy-ctvrty-mlady-cech-uvazuje-o-emigraci-kvuli-penezum.html
Hmm, čili řešení je je učit děcka od dětství německy a poslat je pak pracovat do přestárlého Reichu, kde za stejnou práci dostanou třikrát tolik? Já teda nechci být prorok, ale ti liberálně vychovaní rozmazlenci, kterým se říká Havlovy děti, by asi rychle zjistili, že valná většina by tam stejně skončila s polovičním platem Němce a pořád by byli "špína z východu" (to, že vám to nikdo neřekne do očí, neznamená, že si to nemyslí a nezařídí se podle toho).
O tom, že deset let v EU Česku co se týče HDP na hlavu moc nemohlo, se mluví už pár měsíců. Připadá mi, že velká součást toho problému bylo to, jak snadno ze sebe v devadesátých letech nechalo nejen Česko udělat ekonomickou kolonii. To, že Česko ekonomicky skoro dohnaly dřív slabší země, není nic překvapivého, ale i tam se postupně zvedají platy a lecke jsou už i vyšší než u nás, takže firmy, kterým jde jenom o levnou pracovní sílu, se přesunou zase jinam. Ta jednoduchá taktika konkurence levnou pracovní silou zkrátka byla špatná, výhodná hlavně pro západní firmy a na Čínu v tomhle mít nebudeme. Dokud Česko bude levná montovna Evropy (a ani to už nebude trvat dlouho) a nezačne se soustředit na obory, co vynášejí skutečně velké peníze (farmeceutický průmysl, na kterém jede Skandinávie, a bankovnictví, na kterém jede Německo a Rakousko, a high-tech obory), tak se ten náš "blahobyt" bude pořád zvyšovat leda tak šnečím tempem, bohužel.
Ze subjektivního hlediska je vlastní táta nej z nej. Ale ten percentilový hrnček by som brala hneď.
Jasně, že ze subjektivního pohledu to tak je... Ostatně, ze subjektivního pohledu nejspíše "táta" je jen jeden, ve všech ostatních případech je tento příbuzenský vztah definován slovem "otec"... takže (dle pana Picka [čteno Pika] z Asonance - matematik se v něm nezapře) - Jediný, to znamená, že nejlepší... eh ono to tedy znamená také že nejhorší, ale to není třeba rozmazávat (komentoval tehdy to, že Laštovička je jediným českým hráčem na irské loketní dudy...).
... ale jinak jsem samozřejmě chtěl hlavně trochu rýpnout do (ne)smyslu daného marketingového výroku...
Navíc, zeptej se deseti dětí, jak vypadá ježíšek a vsadím se, že přes polovinu ti řekne, že je to fousatý dědek v rudém kožichu...
Každopádně, vím, že s tím moc neudělám, ale mě žere třeba i (svým poselstvím) poměrně agresivní kampaň "Naposledy v ČR" u Glenn Miller orchestra - prostě NE, nevěřím tomu, že tu hrají naposledy (chápal bych to u někoho, kdo se hodlá rozpadnout, ale orchestr, který hraje třičtvrtěstoletí...) a holt to risknu, že mám pravdu a že tu budou hrát jindy... (když ne, tak jim maximálně dám zapravdu, že to mysleli vážně... :o))
To vážne? Fúha... A to ma opäť raz privádza k otázke, čo spôsobilo, že funkciu darcu niekde prevzal zakladateľ kresťanstva a niekde charitatívny nasledovník. Nejaké info v tomto smere?
O tých počujem prvý krát, ale že ťa mám rada, tak dúfam, že to nie je naposledy.
Glenn Miller (zakladatel, kapelník a skladatel) zemřel když letěl připravovat koncert do osvobozené Paříže někdy na přelomu 44-45, orchestr funguje. Hity jako Americká patrola (skvělý quickstep), Perlový náhrdelník, Měsíční serenáda, Chattanooga a tak... Jazz a swing. No co, spravím si náladu tím, že (na 99%) jdu na Havelku...
http://grrm.livejournal.com/455639.html