Když více je méně
Ač mám Martinovu ságu ve velké oblibě, zvěsti o tom, že se HBO rozhodlo pro její seriálovou adaptaci, mne neuvrhlo v nadšení, ale ve zděšení. Z 1. série jsem viděl pouze první díl, ze 2. první tři. To bude myslím stačit.
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Nevím, co jsem čekal. Ale v podstatě jsem to asi dostal.
HBO zvulgarizovala starého sprosťáka Martina do té míry, že láme rekordy ve sledovanosti.
Já ale netleskám. Má představa o Písni byla znásilněna. A to způsobem primitivním a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tak, chystám si oblázek. :-)
Je vlastně s podivem, že takový kurevník tam neměl přímo sexuální scénu. Jen jednu za dveřmi. A ta byla spíš na lepší představení Jaimeho (a to zvládl Waldau sakra dobře).
- naprosto souhlasím s heavym, i když zatím dokážu na seriál koukat
- je mi hluboce líto všech, kteří si myslí, že když se někdo ohrazuje proti (množství) sexu v tomto seriálu, tak má mizerný osobní život a nebo neví jak to na tomto světě chodí
Někteří mají rádi pissing, tak třeba se v rámci prosazování menšin na plátno dočkáme sexuální čurací scény. :-)
Když o tom tak uvažuji, tak v poslední době se na obrazovce nějak často zvrací...
Po první sérii jsem byl se seriálem spokojen a množství sexuálních scén bral jen jako nutné zlo, které je v současné době všude (viz třeba Spartacus). Hned na úvod druhé série však cítím zklamání jednak z těch scén, které byly přidány prostě jen kvůli "sexu" (Margaery, Loras, Renly, Mel, Stannis). Zvláště pak scéna se Stannisem mi vyloženě kazí představu o jeho charakteru.
Nejvíce mne však znepokojuje pocit že se seriál více vzdaluje od předlohy a některé klíčové scény jsou odbyté.
jo a od kdy je Rendly gay ?? On byl jen zženštilej frajírek ale ne gay...
Taky autora nechápu...
na seriálu je pozitivní to, že vyměnili rytířské prostředí a převleky vrcholného středověku za víc fantazi a tak ... třeba že Ned po městě chodi, souboj s Jamie se udává pěšky a ne na koni , sle to je asi tak všechno
Jinak nahota je mi celkem ukradená, ale když už chtěj erotickou scénu, nemusela by bejt tak slizká jako ty z bordelu nebo divně odtažitá jako ta se Stannisem a Mel.