Úspešne dopozerané. Veľmi dobré. Ale... S veľkým úspechom z Jona robia blbečka, ktorému ani nie za 24 hodín zdrhne 2x bravúrna Ygritte( tá ženská má šmrnc :D ) Navyše, duet Tywin a Arya. Mám pocit, že, v knihe ho pomaly ani len nezazrela, tu sú ako vnučka s dedkom. Dany a draky veľmi dobré, najmä tá scéna s 13(boli to oni,že?) ...a Hora. Tento mi skôr príde ako hajzlový pavúk. V I.sérii to bolo kus chlapa, pri ktorom by som mala problém dýchať. Caty a Králokat. Dobre prenesené z knihy, ten pohľad akým ho prebodávala, keď hanil jej Edda, na nezaplatenie. A nebola to jediná skvelá scéna s Lanisterovcami, súrodenecké duo. Lekcia materstva... Ale tak naokraj, prečo bonzol Sansu pes? Teda aspoň to tak vyzerá...
Miss Utahraptor, vieš čo sa mi na Šae hodí? S džbánom sa chodí po vodu, až kým sa ucho nerozbije (alebo tak nejako). Je sladká ako med, kým sa nedozvie, že toto stvorenie bude právoplatnou paňou jej ,,obra". Potom už taká ochotná nebude. Inu, bolo by to od neho podlé... ale čo už, Martin píše, scnárista si spraví po svojom.
Já prostě budu nekompromisní, jde to díl od dílu, do háje (slušně řečeno). Upřímě závidím, že se vám seriál ještě líbí, já ho sleduju už jen ze setrvačnosti, pro mě to prostě je o třídu níž než první serie. Nebudu ani jemnovat co se mi nelíbilo, protože to byl skoro celý díl. A když se podívám kam se to žene do budocna, no... Užijte si to a doufejte, že to nezačnete vidět jako já...
Viete co tym tvorcovia ziskali, ze tak brutalne zmenili linku za stenou? Mne absolutne nenapada nic preco to tak urobili. namiesto Ygritte bohol byt Qhorin ktory je tiez zahrany genialne, a Ygritte mohli nechat na koniec 2 porpipade zaciatok 3 sezony
No jedného slnečného dňa prišla lady Vanessa z rodu Taylorovcov a povedala si, že knihu GRRM prepíše. Z Oši spravila kravu, ktorá sa vyspala s Theonom a nie žeby ho zabila, ale radšej rýchlo zdrhla, zato Theonovho vojaka (jedného zrejme na celú chodbu, ktorý ani evidentne nestál pri Theonových dverách) zabila bezproblémovo. Jon je ťulpas, ktorý je najskôr príliš veľký srab, aby zabil égrit a potom za ňou uteká - ja by som asi tiež nenabral odvahu ju zabiť, ale tak prečo by som za ňou jak magor bežal ?!. A teraz si asi myslí, že ak sa vráti ku Qhorinovi, pochvália ho za neschopnosť. A to je len zlomok zbytočných zmien. A ak sa takto zničí jedna epizóda, môže to mať vplyv neblahý na ďalšie.
Komentáře
S veľkým úspechom z Jona robia blbečka, ktorému ani nie za 24 hodín zdrhne 2x bravúrna Ygritte( tá ženská má šmrnc :D )
Navyše, duet Tywin a Arya. Mám pocit, že, v knihe ho pomaly ani len nezazrela, tu sú ako vnučka s dedkom.
Dany a draky veľmi dobré, najmä tá scéna s 13(boli to oni,že?)
...a Hora. Tento mi skôr príde ako hajzlový pavúk. V I.sérii to bolo kus chlapa, pri ktorom by som mala problém dýchať.
Caty a Králokat. Dobre prenesené z knihy, ten pohľad akým ho prebodávala, keď hanil jej Edda, na nezaplatenie. A nebola to jediná skvelá scéna s Lanisterovcami, súrodenecké duo. Lekcia materstva...
Ale tak naokraj, prečo bonzol Sansu pes? Teda aspoň to tak vyzerá...
Inu, bolo by to od neho podlé... ale čo už, Martin píše, scnárista si spraví po svojom.
Užijte si to a doufejte, že to nezačnete vidět jako já...