Hra o trůny 2x07 - Muž bez cti

upraveno 13. května 2012 v 2. řada
Daenerys se vypořádává se ztrátou draků a přijímá pozvání do Domu neumírajících. Theon pátrá po Branovi, Rickonovi, Hodorovi a Oše, kteří v minulém...

Číst celý článek zde
145791016

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. května 2012
    Stark z hor: Tak za prvý má seriál proměnlivou úroveň, takže dosud většinou po špatný epizodě přišla dobrá, za druhý normální člověk, když se mu něco dřív líbilo, tak tomu dá trochu šanci něbo máš pocit, že člověk musí bejt plně přelétavej a měnit názory ze skvělý na příšerný okamžitě? Krom toho to co uvádíš skoro nikdo, kdo seriál kritizuje a sleduje, nepoužil, mysli, že ti, kterejm se to nelíbí to rozebgíraj docela věcně, s prominutím narozdíl od tebe, který místo abys hodnotil klady a zápory seriálu, začneš ihned hodnotit klady a zápory komentujících :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 15. května 2012
    svoa00 napsal(a):

Kolikokoli: No ať už je ženská kdokoliv, špionka to není. Nebo by byla sakra pitomá špionka, když v minulej epizodě psala Tywinovi dopis uprostřed seveřanskýho tábora :D Mě spíš zaujalo, že se jí na Skalisko moc nechce. Co je tohle za kulišárnu?

Tiež som sa díval - ak by písala dopis, tak to by bola riadna krava, bez súkromia v strede tábora :D
  • upraveno 15. května 2012
    Já myslím, že kdyby každý, co se mu seriál líbí, psal o tom, co se mu líbí, a každý, komu se seriál nelíbí - a sleduje ho - o tom, co se mu nelíbí, a ti, co už to zabalili, jenom tak občas kibicovali, tak by to bylo v takové rovnováze. ;-)
    heavy_head: Hlásíš se na post kibicujícího? ;D
    Dr. Heavy - a ono to tak není ? :-))
    Ne, ono to tak není; tady lidi, co se jim to líbí, kritizujou ty, co se jim to nelíbí, a ponoukají je, aby radši chválili, že je to tak lepší, anebo raději úplně zalezli. :-)

Miss Utah: To já už dávno, ale myslel jsem, že to dělám úplně nenápadně. ;-)
    Jo tohle :-) To je fakt - taky jsme nabyla dojmu, že se musí chválit a "buďte vděční, že aspoň nějaký ilustrační(když ne adaptační) seriál je...."
    To prostě neberu vážně :-)) To jako by mi někdo podstrkoval místo kávy s cukrem Boldrikovo bahno s lupama a ještě káral, že mám být ráda, za to co je :-D Kávu stejně nepiju, tak je mi to vuřt :-D
    Takže raději kibicuji :-D
    Kibicéři by měli být zalezení úplně. ;-)
    Myslíš jako my dva ? :-)) Nojo ale to se jim pak budeme chechtat přímo do očí za jejich zády :-D
    Nikdy nic nenatočí tak, aby se to líbilo všem. Prostě někomu se líbí to a někomu zase tohle. Někomu vadí, co kdo říká, někomu, co kdo má na sobě, někomu, jak se to změnilo oproti knížce. No a? Kolik lidí, tolik názorů a pokud převládají ty kladné (což převládají), tak je to OK.
    Furt lepší, než kdyby se o seriálu nemluvilo vůbec. ;)
    Jarla: Taky se na to potají díváš? :-)
    Dr. Heavy : Ani náhodou :-)) Po dvou dílech a pár trailerech je to pro mne definitivně trapná nuda :-D Ale je srandovní pozorovat, jak se mezi sebou žerou jak psi ti, co se dívají :-D
    Kolikokoli napsal(a):

... Někomu vadí, co kdo říká, někomu, co kdo má na sobě, někomu, jak se to změnilo oproti knížce.

Když jsme u toho, co má kdo na sobě. Sansa už by mohla dostat pořádné šaty, když už je v tom klubu žen. Většina "rób", co nosí v téhle řadě je na úrovni toho, co bych v případě nutnosti dokázala s jehlou, nití a kusem hadru spíchnout i já (i když sem-tam nakřivo)... :(
    Trochu mimo téma, ale stejně je to krásné, jak knihy skoro nikdo neznal a jen co to HBO zfilmovalo tak tento příběh okolo mě zná už skoro kde kdo. I zde je větší aktivita. :)
    Miss Utahraptor: jo, na ty Sansiny šaty jsem narážela :D.
    Jarla Veterina s.r.o.: Já taky ne, ale rád nechávám ostatní v nejistotě, že přece jen jo. :-)
    Cowboy heavy : to by byla zvrácenost :-) Nevím co je lákavější, jestli tenhle seriál nebo instalatér Horst "promiňte, spadly mi šaty" :-D
    Proč to vlastně spoilerujem? :-)
    Aby to nečetl Alek? :-)
    Jsem myslela, že začneš psát lechtivou konversaci, tak aby to děcka nečetly pořed desátou večer :-p
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. května 2012
    Kolikoli: S tou Cersei jsem neměla na mysli část s Tyrionem, ale se Sansou, kde jí říká, že nemusí milovat Joffa (a vyplynulo mi, že to podle C ani nejde) = má svědomí a pochopila, jakej je Joff *#@§!
  • eraera
    upraveno 15. května 2012
    Zajímalo by mě, jestli mají stejné připomínky ( zblbečkovatění Jona, atd) třeba i na zahraničních fórech, nebo je to jen naše (moje taky) česká povaha, která nebude nikdy úplně spokojená :-) ... Nemáte někdo přehled?
    Krisa: aha... no, když to tak vezmeš, tak jí de facto řekla: "Všem je naprosto ukradený, jestli ho miluješ nebo ne. Prostě si ho vezmeš a budeš držet zobák." Tím svým proslovem vlastně Sanse dala najevo, že nikoho nezajímá, jaké má city nebo touhy a jestli Joffa chce nebo ne. Taky si asi Sansa uvědomila, že je víc v háji než kdy dřív (už si Joffa může vzít a nic tomu nezabrání). Nepřímo tím Sanse ukázala její budoucnost - Sansa vidí, že Cersei svého muže nemilovala, ale žila s ním spoustu let a nikdo s tím nic neudělal. I když z něj byl ožrala. Prostě takové to: "Žádného rytíře, který tě od svatby zachrání nečekej. Pro mne taky nepřijel."
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. května 2012
    Kolikokoli: Mně prostě ta odpověď "můžeš to zkusit" (nebo "zkus to" či jak to bylo) prostě přišla v překladu takto: "Zkus milovat takový pako a sajrajta jako je Joff. Jestli to zvládneš, zasloužíš si metál. A ikdyž budeš mít za manžela degena, svoje děti milovat budeš, uvidíš." :)
    era: No, můžeš kouknout na imdb :)

http://www.imdb.com/title/tt0944947/board/
    Krisa: Cersei je sama degen :D. Už neví, co povídá, když furt chlastá. I když ta láska k dětem mě fakt překvapila (už u knih). Říkala jsem si, že je děsná mrcha a ten její výlev Cat v 1. sérii jsem brala jako "Chachá, ať chcípne." Ale časem... je to fakt zvláštní pocit, když čteš tu část o tom, jak Tyrionovi vyčítá poslání Myrcelly do Dorne a je úplně mimo. Má ty děcka vlastně ráda úplně stejně jako Cat ty svoje.
    Moment - četly jsme stejnou knihu ? Třeba to je překladem, ale výlev z první knihy byla jedna z věcí, co mne od seriálu odradila - v knize říká pouze Nedovi, že s Robertem otěhotněla jen jednou a toho dítěte se bleskově zbavila, protože to podle ní bylo něco hnusného a ne jako její úžasné dětičky s bratříčkem :-) A Cersei je typická "opatrná mamka" posedlá svými dětičkami, jakých je hafo...nejvíce v solárcích, obchodech se zdravou výživou a nehtových studiích....pravděpodobně i v kadeřnictví, ale tam jsem v životě ani nenakoukla, tak jen předpokládám :-p Cersei právě zásadně odděluje - svoje milované incestní dětičky, čistokrevná Lanisterátka od jakýchkoliv jiných dětí, které mouhou klidně pojít strašlivou smrtí a ona si přitom bude pilovat zatržený nehet :-p
    Jarla - jo, v knížce je to trošku jinak. Ale moc jsem jí to nevěřila, že to dítě zabila. Možná trpěla laktační psychózou :D.
    V knize je to dočista jiný charakter :-)) a to že to dítě zabila jí samozřejmě věřím - proč taky ne - sedí to do jejího profilu :-D Já jsem si názor na ni nezměnila sledováním seriálu - mám pořád jen knižní informace :-))
    Já ji v seriálu (1. sérii) nesnášela. V mezeře mezi 1. a 2. sérií jsem si přečetla knížky a tak nějak jsem ji "pochopila" a přišla mi lidštější. Asi to vidím trochu jinak. V knize je prostě (IMHO) Cersei "hodnější" než v seriálu.
    hodnější Cersei
    - mamuša papuša :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.