Kdyby Západozemí vládl/a...

upraveno 24. dubna 2014 v Spekulace
Napadlo mě udělat topic, kde by se teorizovalo na téma: Co by se stalo, kdyby na Železném trůnu seděla tahle a tamta osoba. Začnu třeba Ramsaym Snow. Jak myslíte, že by jeho vláda vypadala? Byl by horší než Joffrey, nebo snad i Aerys II., the Mad King? Nebo by měl dobré politické názory? Názory pište do komentářů :)
14567810»

Komentáře

• Vím upsal jsem se je pozdní hodina a únava se projevuje na maximální lvl
  • Já ani tak docela nechápu, jak je možné z jména Eddard udělat přezdívku Ned. Jako to E a D tam vidím, ale kde a proč se sebralo N? Nějaké vysvětlení, které mi uniklo, nebo teorie?
  • JayJay
    upraveno 26. listopadu 2015
    Aviv napsal(a):

Já ani tak docela nechápu, jak je možné z jména Eddard udělat přezdívku Ned. Jako to E a D tam vidím, ale kde a proč se sebralo N? Nějaké vysvětlení, které mi uniklo, nebo teorie?

Zeptej se Nedwarda "Neda" Flanderse jr. ... Cha-cháááá
    A asi se Martinovi nechtělo z takové charakterní postavy udělat přezdívkou "Edu kolotočáře".
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Nevada Varysovy záměry jsou přinejmenším nejasné. Rozhodně si nedělám iluze, že by mu šlo o obecné dobro. Ne potom co mohl zachránit Neda a neudělal to a potom co zabil Kevana, který byl asi jediný člověk v Západozemí, který byl schopen stabilizovat pozici TomennaTomenna a zajistit jakýs takýs klid
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Achileus Ako mohol zachrániť Neda? Pri Tyrionovi si uvedomoval, že budú vedieť, kto v tom mal prsty. Varys Neda zachránil tým, že ho presvedčil, aby sa priznal a šiel na Zeď. Nečakal, čo spraví Joffrey.
  • Myslím, že v Nedovej cele nahlas filozofoval, že by mu aj mohol pomôcť ale prečo by to mal robiť. A potom mali talk o Zdi, o pomoci dcére atď. a já opravdu myslela, že Eddard odtáhne za Jonem. Však ta speech co Sansa předvedla byla taky kalibr. Jako argument o bolavé noze je vratkej, ale zvyšek a s ohledem na její informovanost, to bylo číslo. Že bude Joff kardinálni blb a Starka setne, to nemohl vědět nikdo, kromě Joffa a možná ještě Baelisha, pokud jsou pravdivé drby, že mu to nakukal.
  • Tak to nařízení popravy nečekal nikdo a všichni vypadali šokovaně
  • AvivAviv
    upraveno 28. listopadu 2015
    Ja by som to s tou službou ríši nevidela tak iluzórne. Ajkeby to nebolo až tak k dobru ríše, minimálne Varys tomu verí a to pak žádná o jeho úmyslech. Ja to vnímam tak, že on si myslel - Tenhleten král Aerys nevím kolikátý je nic moc král, tak ten zestup šeptáním urychlíme, ať je tu nástupce dříve. A taky jestli bude dělat více blbostí, tak až přijde někdo lepší, lidé budou tak rádi za změnu, že budou šťastně držet hubu a krok. - jen nevím, jak do toho zapadá Harrenov a pak - Jejda, takovej brajgl, no nic, už je tu další král a zbytek Targ línie bude pobíhat za mořem, tak tedy počkáme, až vyrostou a pro tentokrát se osobně postaráme, aby budoucí král vyrostl správně a pak to tady rozbijeme, páč lepší dom zbourat a postavit nový, než dělat nákladnou rekonstrukci a taky, jestli bude zem v anarchii o to vštříčněji přijme toho, co přijde uklidit a ten někdo bude uklízet a my mu řekněme jak to má uklízet, páč to víme nejlíp. - taký mám dojem z Varysa, ale je fakt záhadný, tak sa to možno ukáže inak.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.