Kdyby Západozemí vládl/a...
Napadlo mě udělat topic, kde by se teorizovalo na téma: Co by se stalo, kdyby na Železném trůnu seděla tahle a tamta osoba. Začnu třeba Ramsaym Snow. Jak myslíte, že by jeho vláda vypadala? Byl by horší než Joffrey, nebo snad i Aerys II., the Mad King? Nebo by měl dobré politické názory? Názory pište do komentářů :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Inak, keď sme sa sťažovali, aký blb bol Joff, predstavte si, že Lysin Róbert by si sadol na Železný trón! To by sme už snáď tých Bielych chodcov zo zúfalstva i zavolali.
Tyrion se podle mě hodí spíše na pobočníka, než na krále. Tywin to samé, i když určitě by nebyl ani špatný král. I Stannis by byl dobrá volba, sice by ho lidé nemilovali, ale jako král by byl určit dobrý.
Ale osobně fandím Targaryenům, takže doufám že svou zadnicí plácne na trůn Aegon nebo Dany. A spíš Aegon, protože ten je plodný, může si vzít Arianne Martell a mít s ní kupu malých draků :D
a taky koupat a česat a nějak si vzal do hlavy, že ho to činí zralým k tomu, aby se mohl stát králem.
Ale jinak bych byla pro Malíčka.. někde, ať už na trůně nebo spíš za ním, protože to je můj oblíbenec :D Každopádně Tyrion ani stará Tyrellová nezní špatně - hlavně aby to všechno nestálo na tom týpkovi s korunou na hlavě. Zachoveje Malou radu! :D
No, myslím, že když tohle neobstará Malíček, dřív nebo později se toho v "době míru" stejně ujme někdo jiný... Protože zatím to nevypadá, že by měl s jedním králem jen tak přijít klid :) Ale tak mě napadá, když má Petyr zatím takové štěstí (páč umem to asi všechno nebude), zvrtne se mu to a toho míru se už možná nedožije... ale to už je mimo :)
Co se Rhaegárka týče, byl především už ženatý, takže i když možná netušil, co bude následovat ( což ovšem záleží na tom, co se ještě dozvíme), tak vůči Elii to bylo mimořádně hnusné.
Jediný, kdo mluvil o tom, že spolu nebyli R+E šťastni byl Viserys, který to beztak říkal, jen aby mohl tyranizovat sestřičku.
Ostatně, to, že měl manželku u Targaryenů až tak moc neznamenalo - více než jedna manželka tam byl tak trochu standard...
Ostatně chudinka Rhaegárek že neměl třetí hlavičku dráčka co si vysnil v drogovém deliriu, mno cfhudinka, on byl k té nevěře tou hnusnou manželkou, co mu nechtěla dát třetí dráčátko, vlastně donucen... :applause: