Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
1568101122

Komentáře

• napr. icefire?
  • napriklad s icefire ma mne neznameho dôvodu firefox problem
  • kdyžtak nasdílejte vždy obrázek, at to vidím. Testuju a aktuálních verzích prohlížečů na Macu (safari, chrome, opera, ff). S IE je to těžší. Na druhou stranu vzhledem k responzivnosti (funkčnost pro různé šířky okan) je poměrně těžký to vyldait pro všechno a hledám tak spíš verzi, která nejmíň někde škodí :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • To máte jako u jiných lišek. Je liška obecná, liška polární, fenek... ;D
  • Moc pěkné! Snad to utáhne i můj IE a Mozilla. Co nejdřív musím vyzkoušet.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jo, a prosila bych ještě jednou zvážení posuvníku na začátek diskuze na stránce ve fóru. Zrovna u bodovačky by se hodně hodil, když člověk počítá kolik lidí před ním hlasovalo.
  • upraveno 28. října 2012
    Díky. Za provedení i za promptní reakce na otravné uživatele :o)

Ale ten posuvník (bubliny) mi v diskuzích nereaguje.
    BTW bylo by možno, aby u příspěvků zůstal i čas, ne jen datum, pokud jsou starší jednoho dne?
  • Nevada: párkrát refreshni, mě to fachá, ale byl to boj to tam nasadit, tak je možný že je něco špatně...

Čas vidíš po najetí myší na datum. Změnit to by bylo asi těžší...
    @alek: Pravdu díš, veliteli. Refresh pomohl.
    @alek No jo, já pitomec, na to už jsem přece přišel sám, ale stihnul jsem to zapomenout :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nešlo by zvýraznění textu ještě trochu zvýraznit? Je to asi mou slepotou, ale třeba v bodovačce mi zvýrazněný text moc výrazný nepřišel.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Já to vidím krásně tučně :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já vidím tučný text také dostatečně výrazně.
    upraveno 29. října 2012
    Tučný text O.K., ale uvítala bych celkově tmavší normální písmo. Hlavně při psaní příspěvku.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co? Vždyť textové okno je čistě bílé. To opravdu chceš absolutní černou na absolutní bílé?
    Současné písmo se mi tam hodně špatně čte. A i po odeslání příspěvku na barevném podkladu to není nejideálnější. Opět - pro mě. Neříkám, že to tak má každý. Spíš počítám, že v tomhle budu dost osamělá.
  • No taky si neumim představit moc čitelnější kontrast. Možná je problém spíš ve fontu...
  • Hola, nejspíš to tady už bylo...ale nešlo by, aby se po kliknutí na topic zobrazovala poslední stránka s příspěvky a ne ta první?
  • To je jen malá porodní bolest, až si topicy jendou proklikneš, pak už to bude fungovat tak, jak chceš ;-)
  • mne sa akosi nezobrazuju Ikonky kníh.. ale v profile ich mam zaškrtané
  • nemal si ich, ale už máš
  • Ale ešte keĎ som to písal neboli.. čo je to za čary? čoiže nie ja to mam označene od prveho dňa nového fóra.. aaaa :D
  • @Kocacola jj taky jsem to tak dělával. Teď jsem si nastavil neviditelnost v 'kdo je online' a zustávám přihlášený. Problém vyřešen :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.