Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
17810121322

Komentáře

• Monte : úžasný nápad ! :)
  • souhlas, poslední čtyři jsou super
  • WanicWanic The real hedonism is not dead!
    Smajlíky rodů jsou podle supr nápad...
  • Jenom nevím, kdy bych používala ten stromeček, při debatě o náboženství? :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Vypadá to pěkně. Ale kdy, při jaké příležitosti to budete použivat? U rodových by se mi líbilo, kdybych si je mohla umístit za nick. Určitá obdoba toho, co tady před časem navrhoval sarven. A nemusel by tam být jen jeden.
  • Nevada: Rodová příslušnost... nápad je to dobrý, ale děsím se, jestli bysme se podle toho nezačali automaticky kastovat :-/
    Jestli je někdo tak pitomý..., tak to stejně neovliníš. A střety názorových táborů se tady stejně odehrávají i bez erbů :o)
  • Ty erby by mohly být vedle nicku nad přečtenými knihami, do nastavení profilu by se to mohlo šoupnout, ne? Aspoň by Monteho práce našla nějaké uplatnění. Bylo by to takové... barevnější.
  • Ty emotikony už jsou konečná verze nebo se to bude ještě časem měnit? Docela bych se za to i přimlouval. Tyhle jsou takové... nemastné neslané. To už byly lepší ty na starém fóru.
  • Taky se přimlouvám za tu možnost, už vím, které erby bych tam dala...

Nevada: Já bych tu pitomost otestovala... chci trolovat a prosím Monteho ještě o erby Boltonů a Freyů. Dám je hned vedle erbu Greyjoyů - už jsem vyloučená z fanouškovské komunity? :D
  • Pokud je chcete ke jménu, tak bych byla ráda i za Mormonty. :-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 1. listopadu 2012
  • upraveno 1. listopadu 2012
  • @Nevada Vítám tvou ideu!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Kdo to zamítnul? :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Lord velitel přece :D
    Ne, myslím, že jsme se na tom tak nějak shodly všichni tři.
  • Budu si muset s Alekem asi promluvit. :-)
    Líbí se mi heavyho smajlíci! (stačí takhle, sere? :-P )
    Ne, vážně, mně je to asi jedno. Pokud chce někdo větší škálu emocí, tak mu to dopřejme...
    Ty Monteho jsou super, já bych našla uplatnění i pro ty rodové... ;-)
  • Ti smajlíci z fóra (no, prostě ti malí, heavyho :D) jsou nejlepší. Taky jsem na ně zvyklá.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Sice to není "moje" dvojtečka a závorka, ale ty Heavyho smajlíci se mi taky líbí víc : )
  • Dobře, Heavyho smajlící jsou lepší. Sice tam zase nejsou psí oči, ale ten červenající se to mi vynahradí. :D
    A je tam i šipečka, a žárovička, a krutiočko! No neberte to! :D
  • Ty erbíky jsou fajn- hlasovala bych pro, vlaječky jsou špatně vidět.

Ale zrovna jsem si vybavila díl MLP, kde si poníci, co tomu nerozumí tak dlouho diktují, jaké chtějí šaty, až vypadají jako strašidla, tak abychom nedopadli stejně... :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Myslím, že díky krutiočku přehodnotím své nepoužívání obrázkových smajlíků (to je nejlepší smajlík všech dob) : D
    Ano...já chci erby, tituly a kastování...Budeme mezi s sebou bojovat...supeer.
    Monte - proč to bylo zamítnuto?
  • Budeme zakládat klany a zabíjet se navzájem. :-)

Děkuji za podporu všech lidí s dobrým srdcem, chtěl jsem říct vkusem. :-)
  • Zvedám ruku pro heavyho smajlíky, ale holt to asi bude jedno :(
  • u mňa je to narovnako, obidva druhy smajlíkov majú niečo do seba :)
  • Ti současní smajlíci nejsou špatní (ostatně ani proti těm předešlým jsem nic neměla), ale je jich fakt docela málo a ti heavyho jsou lepší a hezčí :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.