who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1202123252630

Komentáře

• upraveno 14. listopadu 2012
    Pěknej králík. Já je mám radši ve falešný svíčkový nebo na pekáči s bůčkem (parádní maso), ale taky máme jednoho pro děti na mazlení...teda mazlím se s ním už možná jenom já:-)
    Melindaaaa: Tak to většinou končívá :-) Náš taťka taky nechtěl psa, protože se jich bojí, ale nakonec ho ta naše potvora má nejradši a dokonce se zřejmě považuje za jeho druhou partnerku :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Melindaaaa :D Můj táta v roce 2000 prohlásil, že jestli si pořídíme druhého psa, tak se odstěhuje do garáže. A dopadlo to stejně jako s Burákem. Teď máme ještě Míšu (protože Fík umřel a Ála nebyla nikdy sama) a tu taky podmazává a furt si s ní hraje :D
  • Psi mám rád. Ale co mi jeden umřel, tak už je pro mě těžká představa, vytvořit si vztah k něčemu, co za deset let umře:-(
    @Krisa @Michelle Asi to bude se všema taťkama stejný :D (zvlášť pokud jsou jako chlapi doma v menšině 3:1 :D)
    @Melindaaaa U nás to je 3 na 3 + 2 psice :)
  • @Chmur Já ani králičí maso nějak nemusím. Mamka dokonce jednou šla do restaurace, objednala si králíka a musela si svou porci s někým vyměnit, protože to prostě nedokázala sníst-viděla na talíři Burču...
  • Od té doby co se bratr odstěhoval do Prahy, tak je u nás výrazná přesila ženského pohlaví (i všechny kočky jsou kočky :-D ) :-)
    No jo, my jsme trošku zvláštní rodina - jsme totiž čtyřgenerační s dodatkem, že prababička je dědova tchýně :)
  • @Chmur: Já si pro jistotu představuju, že Burák nikdy neumře. Protože to prostě nesmí. Bude to první nesmrtelný králík.
    @Krisa: Takže ženy u vás taky vedou :D
    Psy mám taky ráda, ale tím, že bydlím v Praze, ve třetím patře a v nejbližším okolí to na příjemné procházky lesem a tak moc není (ve smyslu vyběhnu z bytu rovnou do lesa, třičtvrtě hodiny chůze to mám do Krčáku), tak bych ho nechtěla..taky proto že se mi nejvíc líbí velká plemena-švýcarský salašnický, která se do našeho pidi bytu příliš nehodí.
  • @Melindaaaa Známý mají králíka už 16 let a je pořád naživu. A zdá se být i celkem v funkčním stavu.
  • A já přijdu bez kostýmu a budu tvrdit že jsem nějaká hrozně probíraná postava která se tam ještě neobjevila, například Howland Reed ;)
  • Nemůžu si pomoct, ale tahle diskuze bude(je) pěkně nepřehledná.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To je tady už skoro každá.
  • @Michelle Dobře, dobře tak jsem R`hllor Pán světla. Nikdo mě nikdy neviděl tak nevíte že nosím oblečení z alternativní reality kde je zrovna rok 2012 po jakési pohádkové postavičce.
  • Já spíš myslela, že jsi to chtěl asi poslat do jiného topicu... :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    EY: A čo takto Arya s vymenenou tvárou?
  • Tak já se taky představím. Jsem Karolína, je mi skoro čtvrtstoletí a zatím študýruju. Bydlím v Praze společně se svým pesanem, kterýho nazýváme s přítelem Hnůji :). Nedávno jsem knihy dočetla a nějak se nedokážu rozloučit s postavami ani s jejich osudy a proto sem i přišla sem. Knihy jsem začala číst až po shlédnutí seriálu a díky bohu za to, protože jsem byla příjemně překvapena propojeností osudů a velkým propracováním jednotlivých postav, což mi v seriálu jaksi chybělo. Tak to jsme já, Kajoush :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jsme? Je vás tam víc? To znám. Každopádně vítejte všechny :)
  • @Nevada: hnidopich? :) Ne...Byl to uklik, příště si dám pozor aby nás tu nebylo více, než je zdrávo :P
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Kajoush Zdravíme veškeré Vaše já :)
    Oni sú šťastní, že tú sú noví uživatelia.
  • Děkujeme všem za uvítání. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.