tak jsem právě tjistil další názvy Smrtonosné pasti: v Latinské Americe (Těžko ho zabít), Polsku (Skleněná past), Finsku (Jen přes moji mrtvolu), Španělsku (Skleněná džungle) nebo Německu (Pomalá smrt)
Ja som práve od Samanthy čakal veľké veci, lebo som ju videl už predtým na koncerte 25th Anniversary of Les Misérables. Inak nedávno bola na oficiálnom FB anketa o obľúbenú postavu a Éponine vyhrala so slušným náskokom. Druhý bol Valjean a tretia ďaleko, ďaleko Fantine. Cosette dostala pár hlasov. :)
Mě by vítězství Jackmana docela překvapilo, a to jsem ty ostatní filmy neviděla (na Lincolna se hodně těším). Vlastně mě překvapila i jeho nominace, protože až tak skvělý tam nebyl. To Russell Crowe se mi tam líbil víc, hlavně v druhé půlce filmu. To už i Eddie Redmayne byl výraznější.
A překvapil mě tam i Joaquin Phoenix. Nevěděla jsem, že znovu točí. Poté, co už potřetí skončil s herectvím :)
@Hildegarda@Nevada Kamarád mi ten film doporučuje už od Karlových Varů a básnil o jejím hereckém výkonu. Doteď jsem si na ten film nenašel čas. Mno asi to byla chyba.
Misty Mountains je sice super motiv. Ale je jen jeden. Ostatní vychází z lotra a není třeba oceňovat něco, co už oceněno je. Ale věřím, že v dalších dílech už se objeví hudba, která si tu nominaci na oscara zaslouží.
Komentáře
Inak nedávno bola na oficiálnom FB anketa o obľúbenú postavu a Éponine vyhrala so slušným náskokom. Druhý bol Valjean a tretia ďaleko, ďaleko Fantine. Cosette dostala pár hlasov. :)
Celkom ma este prekvapila nominacia toho 6- rocneho dievcatka. Film som nevidela, ale chystam sa.
A překvapil mě tam i Joaquin Phoenix. Nevěděla jsem, že znovu točí. Poté, co už potřetí skončil s herectvím :)
Neviděla.
A té holčině je 9.
Aspoň se nebudu nudit při noční stráži. :-)
Nejlepší drama séroš je homeland.
A nejlepší song? Samozřejmě Adele - Skyfall