Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1123124126128129394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Právě jsem podruhé dočetla Hunger games a nikde není přímo řečeno, že by v českém překladu "Routa" byla černoška. Jen, že má snědou pleť. Jinak mě se teda film líbil tak moc, že jsem hned po příchodu z kina stáhla všechny tři díly a přečetla je během asi 2 dnů (z počítače!! :D). Je to jednoduše psaný, ale nějakým způsobem mě to strašně pohltilo a nemohla jsem přestat číst :D Teď už mám i papírovou knížku :) Na filmu se mi mimo jiné líbilo i to, že to v podstatě nedobočilo od knižní předlohy. Vlastně i dialogy byly v podstatě totožné. Takhle dobře zadaptovaných knih moc neznám :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • upraveno 29. ledna 2013
  • @Melindaaaa A já, zmanipulovaná letní "brigádou" na poli a nedostatkem černochů v místě bydliště, ne. :D
  • @flanker.27 Prave mam na policke knihu Dawkinsov boh. Dik za pripomenutie, nacim sa do nej pustit :)
    @MissUtahraptor Tak to bys měla rychle nějaké přistěhovat, jinak bude tvé bydliště politicky nekorektní. ;)
  • Narnia nemá hepyend nebo co ? :D Jsem to nikdy nečetl, protože film se mi nelíbil, námět se mi nelíbil tak jsem na to nesebral odvahu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Holt katolíci.
    @Branislav_Gepeto Celá Narnia je alegorie na křesťanství. Lewis byl silně věřící.
  • Alegorie na křesťanství, aha, tak to asi nezačnu číst nikdy :D
  • @Blackfish Tolkien bol veľký fanúšik Lewisovej práce, a určite Narniu odporúčam prečítať každému.
    Najviac sa mi na tom páčilo že stále su ženy zlé :) tak ako v reálnom živote (jk).
    "Bůh je žena?"
    "Pochybovalas o tom někdy?"
    ...
    "Ti co měli pera, to upravili. A pera měli muži. Proto se z Ní stal On. Celá bible je tendenční. Žena je vinna prvotním hříchem. Obelstí Samsona. Žádá hlavu Jana Křtitele. Přečti si to. Ženy jsou horší nepřátelé než Egypťané a Římané dohromady."
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Zjevně i do náboženství zasáhla privatizace, když je někomu vesmírný taťulda přisouzen :)
  • Včera jsem si dala dvoudílný animovaný film na motivy ultimátně nejlepšího Batmana všech dob - Návratu temného rytíře. Japonci umí a hlavně se nebojí krve, což je v případě této předlohy naprosto klíčové, protože tam krev na určitých místech prostě být musí. Sympatické taky bylo, že linky v knize se proplétající zde byly odděleny - Harvey a mutanti v prvním díle, Joker a bitka se Supermanem v druhém díle. Věrnost předloze maximální. :-)
  • upraveno 30. ledna 2013
  • @Nevada a Pelištejnci (zrovna čtu příběhy z Bible pro děti a mládež) :-D
    Must see!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto Tohle už "vychází" asi tak přibližně rok a ještě nikdy nedali datum, kdy to opravdu vyjde. Už skoro nevěřím, že se toho kdy dočkáme.
    Dátum dali... Soon :D Aneb obľúbená fráza Blizzard Entertainment, keď sa ich na čokoľvek pýtajú...
    To mi připomíná GRRM a jeho univerzální odpověď: "Keep reading."
    Jako, četli bychom, ale...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.