Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1106107109111112581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak já nevím. Vždycky to vypadá, že se to uklidní, ale vášně a poznaný omyl v předpokladu prostě budou ještě dlouho činit své. :)
  • Flankere ten článek/záznam byl moc pěkný, díky. :-)
    Vzhledem k tomu, že můj postoj i v té největší vřavě byl mírně řečeno salámistický, razím stále stejné heslo: Hlavně se z toho nepo... Placku jsem měla, ale jinou, ta od Černého se mi nelíbila. Aspoň jsem měla falešný pocit nestádovitosti. :-D
  • Kolumbie se chystá povolit kokain i syntetické drogy - http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/291698-kolumbie-se-chysta-povolit-kokain-i-synteticke-drogy.html

Čím to, že mi to připadá jako krok ke světu ze sci-fi antiutopií á la Báječný nový svět? :-k
  • Doufám, že si tu nikdo nemyslí, že kritika jeho prezidentského kandidáta je útok na jeho osobu? :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Ty jo, tak povolení syntetických drog podle mě v pohodě moc není, spíš vůbec. Nemám problém s legalizací marihuany (zvlášť pro medicínské účely), ale už i legalizace kokainu je dost přestřel. Doporučuji navrhovatelům zákona zajít do nějakého Káčka :)
  • Že by lobbing kolumbijských výroben drog?
    Tak to já jsem pro legalizaci všeho. Napařila bych na drogy daň jako na cigarety.
    Problém může být nárůst závislých nemakačenk, takže ať to nejprve Kolumbie otestuje v praxi. :-)
  • Možná je spíš začalo pořádně štvát, že si kvůli tomu lidi řežou hlavy a rozpouštěj se v kyselině?
  • upraveno 30. ledna 2013
  • @Krisa
    No ale už nemůžou případně podplácet policajty, proč podplácet za něco, co je legální? :-D
    @Vlcacka Cigarety a alkohol jsou taky legální a uplácí se jak blázen kvůli obcházení zdanění ;)
    Snaha posílit ekonomiku země :) Daně, ó daně, myslíme jenom na ně :)

Už v Jistě, pane premiére sir Humphey Appleby rozvíjí možnost, že by se legalizoval kokain, heroin, dynamit a další užitečné věci, páč by se na to uvalila vysoká spotřební daň :)

Ani v našem prostředí nejsme podobných návrhů prosti, naposledy tuším se o něco podobného pokoušeli tuším ministr Pavel Němec.
  • Obcházet se dá daň u všeho.
    Teď mě napadla konspirační teorie, že ten metyl dává do pití vláda, aby lidi přestali kupovat nekolkované flašky. :-)
    http://www.novinky.cz/domaci/291789-jakl-jde-tvrde-do-schwarzenberga-skryval-nacky-myslel-si-ze-je-to-znamka-punku.html

Co tím sleduje nevím, je po volbách tak proč si nekopnout že :) A takový lidi jsou na hradě, Jakl, Hájek etc. :D No Zeman to povyhazuje a nahradí to Šloufem a spol. Tenhle článek je pomalu na žalobu za urážku na cti. Už jsem si vzpomněl koho pak mi to pan Jakl připomíná, když řekl o Vašku Havlovy že byl služebník Satana a Vašík Klasů je vtělená dobrota, ještě jsem si na to nevzpomněl. Teď už jo. :D Je to typický Gríma Červivec :D
    Fantasy terminologii v politice nedoporučuju (tu z Tolkiena už vůbec ne), člověk by si mohl myslet, že je jedna strana dobrá a druhá špatná :)
    @Ugla Tak ja som v kampani zaregistrovala termin "zemity Čech". Co to je? Je to vubec zive? Da se to jist?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je Cech zeminářů ;-)
  • @Montezuma3 Ok, opravene. Detailisto ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. ledna 2013
    @Hildegarda Kdybych byl opravdu detailista, upozornil bych tě nyní, že to není "zemity Čech" ale "zemitý Čech" Jenže já to neudělám, protože detailista nejsem :-)
    ...
  • @flanker.27 No uz som jedla kravu a sliepku, tak som? :)
    @Hildegarda Nevkládej mi návodné odpovědi do úst :)
  • @flanker.27 Radsej ja ako ty :)
    @Hildegarda Jestli za každou cenu chceš virtuální razítko, jsem k službám :)
    Nevim, jestli se to smí, ale je to jedna z mála útěch - rozhodně se budeme moci těch 5 let bavit :-)

Mimochodem, taky máte pocit, že podklad vykrádá Hru o trůny? Tak já jsem nakonec i tématickej! :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Líbí se mi jak optimisticky uvádíš jen 5 let. By mě zajímalo kdo a odkud by se musel objevit, aby Zemana v příštích volbách porazil ;)
    upraveno 30. ledna 2013
    Nad icefire sa blízka hromy divo bijů?

Ano, ano, blýska, kde bych byl bez Hildy, jistě ne na cestě pravé :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.