Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vzhledem k tomu, že můj postoj i v té největší vřavě byl mírně řečeno salámistický, razím stále stejné heslo: Hlavně se z toho nepo... Placku jsem měla, ale jinou, ta od Černého se mi nelíbila. Aspoň jsem měla falešný pocit nestádovitosti. :-D
Čím to, že mi to připadá jako krok ke světu ze sci-fi antiutopií á la Báječný nový svět? :-k
Tak to já jsem pro legalizaci všeho. Napařila bych na drogy daň jako na cigarety.
Problém může být nárůst závislých nemakačenk, takže ať to nejprve Kolumbie otestuje v praxi. :-)
No ale už nemůžou případně podplácet policajty, proč podplácet za něco, co je legální? :-D
Už v Jistě, pane premiére sir Humphey Appleby rozvíjí možnost, že by se legalizoval kokain, heroin, dynamit a další užitečné věci, páč by se na to uvalila vysoká spotřební daň :)
Ani v našem prostředí nejsme podobných návrhů prosti, naposledy tuším se o něco podobného pokoušeli tuším ministr Pavel Němec.
Teď mě napadla konspirační teorie, že ten metyl dává do pití vláda, aby lidi přestali kupovat nekolkované flašky. :-)
Co tím sleduje nevím, je po volbách tak proč si nekopnout že :) A takový lidi jsou na hradě, Jakl, Hájek etc. :D No Zeman to povyhazuje a nahradí to Šloufem a spol. Tenhle článek je pomalu na žalobu za urážku na cti. Už jsem si vzpomněl koho pak mi to pan Jakl připomíná, když řekl o Vašku Havlovy že byl služebník Satana a Vašík Klasů je vtělená dobrota, ještě jsem si na to nevzpomněl. Teď už jo. :D Je to typický Gríma Červivec :D
Mimochodem, taky máte pocit, že podklad vykrádá Hru o trůny? Tak já jsem nakonec i tématickej! :-)
Ano, ano, blýska, kde bych byl bez Hildy, jistě ne na cestě pravé :)