Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
Lampárna je instituce přijímající Vaše stížnosti.
Potřebujete si postěžovat? Na rodinu, politiku, oblíbený sportovní tým, domršený film, úřady či cokoliv jiného? Jděte s tím na Lampárnu :-)

Jste přetlakováni dojmy a chce se Vám říct: „To byste nevěřili, jaký jsem měl dneska den!“
Od toho je zde Lampárna. Vaše problémy a starosti to možná nevyřeší, ale uleví se Vám ;-)

Místo, kde si můžete svobodně zanadávat!

Náš malý Hyde park – bednu pod nohy s sebou :-D

1394042444564

Komentáře

• upraveno 18. června 2013
    @Černá_Alison To vyzerá na podobný zvyk ako u našich "U *doplň vtipný názov*" :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Fajn, až si založím hospodu, ponese název "Pivo a buřty", to bude aspoň k věci.
  • Nasa hospoda na ulici ma velmi invencny nazov. Vola sa Nasa Hospoda :)
    Kdysi jsem zaznamenal, že někde v kraji jihočeském je hospoda "V prdeli", takže místní ženy tam své muže nemohou posílat...
  • @flanker.27 Pivo a buřty nejsou dvě nesourodá slova :-)

@Arutha2321 Nebo obligátní názvy firem devadesátých let W&CH, A&A, S&D,...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    My měli v HK oblíbenou Nevinárnu, teď z ní udělali Zelený zákal :wall:
    Poblíž gymplu je ve Všehrdově ulici bar Bar, čili Barbar.
  • Tak to u nás jsme měli hospodu přestavěnou z knihovny a chlapi furt tvrdili, že se chodí kulturně vzdělávat. Jmenovala se obecník, ale to je jedno - všeci říkali vždycky Knihovna :-)
  • V Brně se mi nejvíc líbí Mazaný anděl, jinak u Vášova baráku stojí bowlingová herna u kolečka (nikdy jsme nepřišli u jakýho kolečka), která dřív byla Štírem (taky tam žádnej Štír není). Ale jednou jsem viděla pajzl s názven Hospůdka malá, ale naša, to mi přišlo dost blbý.
  • minulý mesíc sme boli v Prahe za sestrou pozreť, tak nás pozvala do *Slepé kočičky ;p :-)
  • To je vždycky v Praze 40 stupňů?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    My jsme si dneska v práci pustili klimošku. To byla paráda.
    Když jsem pak šel na oběd, dostal jsem ve dveřích přes držku a hodně rychle jsem si tu 30 metrovou procházku do hospy rozmyslel.
  • Mně přijde dost divný pražský bar Jiný stav :D
    Melindaaaa napsal(a):

Mně přijde dost divný pražský bar Jiný stav :D

=D To je super, z toho muselo už vzniknout nedorozumění.
    @Krisa Mám pocit, že je to tak přesně zamýšleno :D Dívka volá večer rodičům: Čau mami, jsem v Jiným stavu s klukama ze třídy :D
  • Suchá dáseň, ale ta nevím, jestli ještě je.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Povídají si dvě holky
    - Ten můj je totální ignorant! Nechtěl mě ani zavést do baru!
    - Jakto?
    - Tak já se ho ptám 'Miláčku, nechceš mě přivést do Jiného stavu?' a von se vyděsí a uteče
    @brbr Ta je v Brandýse nad Orlicí (FUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJFUJ!!!)
  • Suchá dáseň....dobrej název....hádám, že je to pátá cenová:-)
  • @Krisa Aha, tak já vím o pražské.
    Jo a taky jsme jednu dobu chodili Ke mě (jmenovalo se to U mě).
    @Chmur ..to by sa ale volala "Krvavá .. :-D :spike: fuj ;/
  • Suchá dáseň v Praze stále funguje, ale paradoxně to tam ani zdaleka nefunguje jako u Suché dásně :)...svérázná to knajpa!
    Astaldeo napsal(a):

Suchá dáseň v Praze stále funguje, ale paradoxně to tam ani zdaleka nefunguje jako u Suché dásně :)...svérázná to knajpa!

Paradontaxne...
  • upraveno 23. června 2013
    Čtu Wolf Hall od Mantelové a teď mě tak napadlo podívat se, co píšou na wiki o Thomasi Cromwellovi (hlavní hrdina). Já blbec :wall: :wall: :spike:
    Vždy som sa chcel k Thomasovi spýtať - On bol Oliverov otec? Alebo iný príbuzný? Žeby ten parlament mali vkrvi
  • Byl Oliverův pra, pra... prastrýc (žil asi o sto let dřív).
    brbr napsal(a):

Byl Oliverův pra, pra... prastrýc (žil asi o sto let dřív).

Aha... Až tak skoro? A medzi nimi boli ešte nejakí významnejší predstavitelia parlamentu - že do toho bol Oliver priamo učený - alebo ho to len tak napadlo a to, že má predka, ktorý mal čosi spoločné s parlamentom je zhoda okolností? Ak teda Thomas má niečo spoločné s parlamentom, pretože som si nie je istý, či som to pochopil z jedného článku správne...
  • @Branislav_Gepeto Tady si můžeš nastudovat o Thomasovi i Oliveru Cromwellových. Jinak jsi to pochopil správně, Thomas byl mj. poslancem v parlamentu a myslím, že i Oliverův pra(pra?)dědeček.
    @brbr
    Vďaka :)
  • Tak jsem právě poprvé docenila odtokový kanál v koupelně...Mezulán si připouštěl vodu...to v praxi značí vrchem přetékající nadstandardně velikou vanu! V koupelně 3cm vody. Naštěstí stačilo kombinačkama zvednout protipachovou kachličku a všechno to šmahem odteklo. Jinak bych vytírala do půlnoci!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.