@Černá_Alison Co bereš jako nadváhu? Dle BMI nebo dle oka? Ptám se pro zajímavost, páč jeden můj kamarád, co pádluje měl vždycky asi tak přibližně 0,0001% tělesného tuku, ale u sportovního doktora mu vždycky napsali, že má nadváhu =D
@M1on No, má tak přibližně skoro 190 cm a je svalnatý, ale hora svalů (myslím tím tu nechutnou, co je na obrázcích v posilovnách) není - je to rychlostní kajakář. Proto se ptám, jestli ČA bere nadváhu očně nebo dle BMI ;)
@Krisa Od oka - prostě ne třepající se sádlo, ale prorostlá slanina :-)) Dobře rozmístěné kila na těle a ne pupek nad tenkýma nožičkama. Nevím, jak to popsat - zkrátka normální chlap - ani tlustý ani hubený. Jenže Werich byl sexy i jako Rudolf II. a při těle byl víc jak 20kg nadváhy, takže to je hodně individuelní :-D Zkrátka když se podívám na průměrného atleta tak si řeknu - hm hezké, leč pocit sterilní, ale lehce oplácaný chlap nedotčený slunečním paprskem a začínají mi téct žgryndy :-D
@Tom Já znám jenom Fenrise Obávaného, ten by se ti asi nelíbil.
Mimochodem vždycky mě fascinovalo, jak je někdo schopný udělat takovou bujnou mašli - vždycky se mi rozpadla nebo rozmotala (je pravda, že jsem ji dělala na obyčejné krabici a ne člověku, ale i tak...).
Některé můžeš použít i víckrát :-D Respektive na ně navléknout více smyček - mi to pomáhá i v tom, aby byly stejně dlouhé a pak je rozprostřu a nahoru udělám ještě dvojtou malou.
Komentáře
Ptám se pro zajímavost, páč jeden můj kamarád, co pádluje měl vždycky asi tak přibližně 0,0001% tělesného tuku, ale u sportovního doktora mu vždycky napsali, že má nadváhu =D
Proto se ptám, jestli ČA bere nadváhu očně nebo dle BMI ;)
Mimochodem vždycky mě fascinovalo, jak je někdo schopný udělat takovou bujnou mašli - vždycky se mi rozpadla nebo rozmotala (je pravda, že jsem ji dělala na obyčejné krabici a ne člověku, ale i tak...).