Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1166167169171172581

Komentáře

• @Seans Jéé, děkuju, to je milé :oops: Já mám tvoje povídky taky ráda, líbí se mi, jak jsou osobité a pokaždé trochu jiné :-)
    A už jsi to viděla? Jak se ti to líbilo? :-) Já to šířím všude možně, protože mi to přijde neprávem opomíjené :-D
  • @Everett_Young Tak v Mrazikovi je par kultovych hlasok, ktore musim bohuzial pocuvat kazdu zimu a z kazdej strany :evil:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Seans jen 8 let :-)
  • @Seans jak to děláte s nákupy?
  • upraveno 21. srpna 2013
    @Michelle Ale jenom trochu, že? Já za to nemůžu, že vy všichni jste děsně nenápadní a já jsem pokaždé odhalena po prvním odstavci... :-)

A k těm Stiljagům - ani moc ne. Muzikály i Oksanu mám ráda, ale tohle mi prostě nějak nepasovalo, přišlo mi to hrozně dlouhé. Ale zato ty kostýmy, krásnější jsem snad v žádným jiným filmu neviděla. :-D

@M1on Máme Billu kousek od baráku, takže to bereme jak se dá. Na skútru, na kole (i když už vím, že pečivo se na řidítkách NEVOZÍ), babička jednou přivezla celej nákupní vozík. No a zhruba jednou za půl roku se dědovi zželí a doveze nám obrovský zásoby z Makra. No zvykneš si, na světě jsou opravdu i horší věci, než nemít auto :-)

@Thorar Jo tak, jenom osm, tak promiň. Mě to prostě přijde, že se to vysílá odjakživa, tak jsem střelila nějakou náhodou dobu. :-)

@Hildegarda A je to teplo, děvče? :twisted:
    @M1on tak aj to se dá, napr. velká silná "károvaná" taška, a bycykel s vačším košíkem vzadu, do kt. tú tašku s nakupom potom šikovne vložiš, a je to ! ;D
  • @Seans Ale to je naopak hezké, že v tom je kousek z tebe, tak to má být :-)

Tak alespoň něco :-D Ty šaty byly opravdu nádherné a do toho ty vlasy, líčení... :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Seans Pokud jsem urazil Mrazíka, tak se hluboce omlouvám, nicméně je to jeden z filmů které jsou u nás vysílány každoročně. Měl posloužit pouze jako příklad, i když chápu že spojení s Novou ho může jaksi pohoršovat.
  • @Everett_Young Ne, to měl být pouze neúspěšný pokud o vtípek, mě urazí jinší věci, než že tady někdo promluvil křivého slovíčka proti Mrazíkovi. Za poslední léta už to taky vynechávám, protože těch chrabrých princů, krásných dívčin a šťastných párů je na Vánoce trošku přehršel.
    A spojení s Novou může pohoršovat každý kvalitní film. Onehdá jsem se na Nově dívala na Iron mana a už nikdy více, protože dabing a do toho na každou čtvrt hodinu dvacet minut reklam je vražedná kombinace.
    @Seans Dabing Iron Mana nechme spát, nejméně dokud se za 8 000 let neprobudí s bledě modrýma očima a kůží, a nepůjde útočit na náhodné diváky

A jaký kostým že to budeš za měsíc mít?
  • @Everett_Young Přibližně za měsíc budou fotky z tábora a to ti ukážu pak strašně stylovou marfušku :-)
  • Prieskum odhalil, ze mat milenku je pre politika cool a zvysuje to preferencie, lebo vernost sa uz v hlavach ludi nespaja s cestnostou, ferovostou ani doveryhodnostou....no uz viem, kde ho nepustim (ne)pracovat :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Prvá v predposlednej je z Hunger Games... či?
    @MissUtahraptor Není to ze Sněhurky a Lovce? (ta vedle daenerys)
  • @Everett_Young Nope, to bych nejspíš taky poznala. (A tam se snad z luku ani nestřílelo.)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. srpna 2013
    Ve třetí řadě to první je z Pacific Rim.
    @brbr :applause:
  • @brbr @Everett_Young @Nevada Dík.
    Ta druhá ve třetí mi něco říká, ale zabohy si nevzpomenu, co? :roll:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ozaj! Kedysi som kontroloval, či náhodou tá z HG nehrala aj Susan z Narnie, pretože sa mi z obrázkou podobali. A takto ma to nenapadlo. Ja trúba.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. září 2013
    Ta druhé ve třetí řadě je Karen Gillan z Doktora Who, tu pod ní neznám, ale vzhledem k uspořádání těch gifů do dvojic je buď také z Doktora Who nebo z jiného seriálu.
  • @Montezuma3 Díky, mě byla nějaká povědomá, teď už vím odkud (fotky z Doctora a Guardians na ComicConu).
  • DOktor Who, je ta druhá ve třetí řadě
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.