Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A už jsi to viděla? Jak se ti to líbilo? :-) Já to šířím všude možně, protože mi to přijde neprávem opomíjené :-D
A k těm Stiljagům - ani moc ne. Muzikály i Oksanu mám ráda, ale tohle mi prostě nějak nepasovalo, přišlo mi to hrozně dlouhé. Ale zato ty kostýmy, krásnější jsem snad v žádným jiným filmu neviděla. :-D
@M1on Máme Billu kousek od baráku, takže to bereme jak se dá. Na skútru, na kole (i když už vím, že pečivo se na řidítkách NEVOZÍ), babička jednou přivezla celej nákupní vozík. No a zhruba jednou za půl roku se dědovi zželí a doveze nám obrovský zásoby z Makra. No zvykneš si, na světě jsou opravdu i horší věci, než nemít auto :-)
@Thorar Jo tak, jenom osm, tak promiň. Mě to prostě přijde, že se to vysílá odjakživa, tak jsem střelila nějakou náhodou dobu. :-)
@Hildegarda A je to teplo, děvče? :twisted:
Tak alespoň něco :-D Ty šaty byly opravdu nádherné a do toho ty vlasy, líčení... :-)
A spojení s Novou může pohoršovat každý kvalitní film. Onehdá jsem se na Nově dívala na Iron mana a už nikdy více, protože dabing a do toho na každou čtvrt hodinu dvacet minut reklam je vražedná kombinace.
A jaký kostým že to budeš za měsíc mít?
Ta druhá ve třetí mi něco říká, ale zabohy si nevzpomenu, co? :roll: