@flanker.27 Přišel jsi o detektivní zápletku, kdy na záchranku volal někdo z linky důvěry, že jim volala slepá holka co se jmenuje Eva a že se chce zabít. Jeden z techniků (Srstka) chová psy a náhodou i slepecký psy. Tak se ho zeptaj jestli nezná nějakou slepou Evu. Koukne do diáře, a má v něm dvě slepý Evičky, víc jich asi v Praze není. Byla to samozřejmě až ta druhá. Vykopnou u ní dveře a zachráněj ji :-D Na konci si všichni radostně plácnou když jim volaj z nemocnice že přežila. Obraz zamrzne ve výskoku, konec dílu. Jedno oko nezůstalo suché.
Tak jsem konečně viděl 2x09 Newsroom, pustil jsem si ho společně s 08, abych byl v obraze...a hey ya, Mc je cool, Sloan mě dostala do kolen a ACN válí!
Tak jsem viděl finále dextera :wall: Čekal jsem, že se jim to hodně nepovede, ale že to dokopou až takhle, to mě ani ve snu nenapadlo :(:wall::evil::roll:
Komentáře
Ps. ta jejich právnička je prostě úžasná :D
Čekal jsem, že se jim to hodně nepovede, ale že to dokopou až takhle, to mě ani ve snu nenapadlo :( :wall: :evil: :roll:
Tímhle týdnem mi vůbec začíná hlavní sezóna. Počítala jsem, že budu pořizovat 15 epizod různých seriálů :)