Jiní spisovatelé

upraveno 5. února 2011 v Rozličný pokec
Martin je lemra lína (omlouvám se všem, co si z něj udělali nedotknutelnou modlu), tak je možná čas pokecat i o jiných spisovatelích a jejich ságách. Vedle Zaklínače a Písně je mojí absolutní jedničkou série Malazská kniha padlých od Stevena Eriksona.
1246714

Komentáře

• upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. září 2010
  • upraveno 8. září 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. září 2010
  • upraveno 9. září 2010
  • upraveno 9. září 2010
  • upraveno 9. září 2010
  • upraveno 9. září 2010
    Vidim ze to tady zije :D Necetl jsem to cele, protoze radoby objektivni nazory na knihy doplnene urazkami a pomerovanim e-penisů me vazne nezajimaji. Prijde mi ale celkem vtipne, jak tady colombovi vsichni pisete, at neurazi a fanaticky nebrani eriksona, pritom vetsina tady dela naprosto to same, akorat na druhe strane barikady a v presile, ktera je pochopitelna vzhledem k mistu, na nemz se diskuze nachazi :-). Me tu nekdo napise, ze jsem troll, a to jsem se do diskuze prakticky nezapojil... Mozna byste se meli zamyslet nad vyznamem slovicek jako "osobni zebricek" a "osobni preference", ktere jsem v puvodnich prispevcich pouzil, a nesanzit se tu o nejake absolutni pravdy.
  • upraveno 9. září 2010
  • upraveno 9. září 2010
    Já to myslel tak, že mezi Segulehy jsem zatím zaznamenal jen málo rozdílů. Buď jsou pro tebe kreténi a nebo ne. Mně přišli spíše úsměvní. A on Tolan taky nakonec projevil celkem velké ego:-)
  • upraveno 9. září 2010
  • upraveno 9. září 2010
    Kallor jako oblíbená postava? No, proti gustu žádnej dišputát. :-D
  • upraveno 10. září 2010
  • upraveno 10. září 2010
    Co pak, to by mohl být. Když se to vezme kolem a kolem, tak Chromý bůh byl ke své nynější pozici záporáka donucen okolnostmi. Kallor je však pouze po moci prahnoucí *****.
  • upraveno 11. září 2010
    Teď jsem začal řešit dilema, zda mám po dočtení Dómu řetězů pokračovat ve čtení Půlnočních vln, nebo je přeskočit a číst rovnou Lovce kostí. Nechce se mi teď přerušovat jednu dějovou linii, k Vlnám se vrátím asi až po tom, takže si přečtu je a po nich rovnou i Vichr smrti. Hold jsem si na 14. armádu už docela zvykl a nechci teď číst o nějakém vzdáleném kontinentě. :-) Ale u Eriksonova díla to snad tolik nevadí, když to nečtu kontinuálně, ne?
  • upraveno 11. září 2010
  • upraveno 11. září 2010
  • upraveno 12. září 2010
    Jedna věc je násilné vyrvání z vlastního světa, druhá věc je, že si každejch pár tisíc let dávají starší bozi a nejmocnější ascendenti dostaveníčko, aby ho zas a znovu svázali (navíc při tom zabíjejí pěknejch pár nevinnejch, Dassem by mohl vyprávět...).
  • upraveno 12. září 2010
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. září 2010
    Až doteď jsem tuhle diskuzi spíš jen proletěla, ale začalo mě to zajímat. O čem přesně že se to bavíte? Kolik to má dílů a čím případně začít, prosím?
  • upraveno 12. září 2010
  • upraveno 12. září 2010
  • upraveno 12. září 2010
    Říká se, že potomci Imassů jsou lidé. Což je zvláštní, protoźe to se tvrdí zejména o Barghastech a Morantech.
  • upraveno 12. září 2010
  • upraveno 12. září 2010
    olorin: přivolali jej lidé jako záchranu před Kallorem.
  • upraveno 12. září 2010
    Jestli je Kallor člověk (ve smyslu člověk jako třeba Ganoes Paran, Kalam Mechar...atd.), tak by mě zajímalo, kde získal takovou moc, aby dokázal zabít najednou všechny svoje poddané?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.