Stannis bude nepochybne dôležitou zložkou castingu. Ak sa budeme pohybovať v nereálnych vodách, tak najlepším Stannisom by bol stopercentne Mark Strong. Z tých reálnejších možností ma ale nenapadá nikto. Avšak už presne viem, koho by som chcel vidieť v úlohe Qhorina Polrukého - jednoznačne Keitha Carradinea (aka Frank Lundy z Dextera). Možno by sa hodil aj na Davosa. Ako Manceho Nájezdníka potom samotného Dextera - Michaela C. Halla (aj keď by ho museli trochu postaršiť). A nakoniec - Jaqen je nám asi jasný ;)http://dietrichthrall.files.wordpress.com/2008/10/crispin-glover.jpg
Mark Strong by byl bezesporu nejlepší. Představit bych si dokázal i Jamese Fraina, v Tudorovcích byl po odchodu Neilla podle mě nejlepším hercem. Keith je mým oblíbencem od doby, kdy jsem viděl Soupeře Ridleyho Scotta, super byl i v Deadwoodu. Více by se mi ale líbil jako Brynden Tully.
Hmm, zaujímavé. Momoa sa do tej úlohy hodí, o tom niet pochýb. Berik Dondarrion môže byť. A k tomu moru - možno máš recht, Alek. V podstate je to dokonalé modré plátno :)
Ja to absolútne žeriem. Addy ako Robert vyzerá podľa mňa skvelo (cítiť z neho ten majestát bojovníka a zároveň znechutenie nad kraľovaním - nepýtajte sa ma ako, ale vidím to tam) a Lena Headey sa pre úlohy mŕch narodila, takže z nej bude perfektná Cersei. Navyše je tam krásne vidieť, ako si na tom všetkom dávajú záležať - kostýmy a dekorácie sa môžu smelo rovnať aj s hollywoodskymi historickými megaprodukciami. Keď sa nakoniec objaví regulérny trailer, asi si nastriekam do textilu. Úplne vážne :)
Když už se rozeběhla diskuze o Jaimem, musím říct že vypadá super. Nemám dojem, že vypadá moc uhlazeně - bude to kontrast vzhledem k tomu, jak bude vypadat později. Měl jsem právě z něj trochu obavy, ale rozplynuly se. Jak píše Alek, Jaime a Tyrion vypadají skvěle. Pro mě osobně jsou trochu zklamáním Jon a Danny.
Komentáře