Je pravda že Hostina a první část Tance byly slabší. Druhá půlka Tance byla o dost lepší a pokud se Vichry povezou na stejné vlně bude to super. Strhující závěr se dle mého názoru objeví jen u některých postav. V závěru příjde velká čistka a část zemře. Ze zbytku se závěr něják uplete a pár postav bude mít ten závěr hold blbej.
@svoa00 Tak snad, když to píše 20 let, by bylo velmi nepříjemné, kdyby Píseň ledu a ohně dopadal jako seriál Ztraceni. Samozřejmě, některé věci se nevyjasní(Jonův původ), yle rád bych viděl ukončené osudy všech postav a dořešení záležitostí s ďraky, Pánem světla a jinými.
som optimista. za mňa bolo problematických pár línii v hostine a v tanci. po druhom a treťom prečítaní som dokonca ešte optimistickejší. navyše tie kúsky z WoW čo sú vonku a dej, ku ktorému logicky tiahneme mi vravia že WoW môže byť v pohode najlepšia kniha ságy. skôr posledná bude asi trošku smutno-nespokojná pretože veľa veci sa zrejme dopovie inak ako ľudia čakajú alebo sa kludne aj nedopovie.
Predstavujem si scénu, ako Benjen objavil magický obsidiánový Svetlonos, kosil nim všetkých Bielych chodcov, blížil sa k ich vodcovi... A zrazu sa pošmykol na banánovej šupke a vrazil si ho do krku.
@StandazPorubhradu To je mozny. Ja jsem ten clanek cetl az pozdej, tak jsem vzhledem k reakcim predpokladal, ze to nebylo tak davno, co to aktualizovali.
Jak jsem říkal berme to s rezervou, přece jenom editace u tak rozsáhlého díla trvá dlouho. Tipuju 2016 originál 2017 v češtině. To by tak sedělo pět let po Tanci s Draky.
Komentáře
4 príspevky nad tebou :D