[Spoiler] Vichry zimy

upraveno 22. ledna 2014 v Píseň ledu a ohně
1484951535472

Komentáře

• Je pravda že Hostina a první část Tance byly slabší. Druhá půlka Tance byla o dost lepší a pokud se Vichry povezou na stejné vlně bude to super. Strhující závěr se dle mého názoru objeví jen u některých postav. V závěru příjde velká čistka a část zemře. Ze zbytku se závěr něják uplete a pár postav bude mít ten závěr hold blbej.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @svoa00 Tak snad, když to píše 20 let, by bylo velmi nepříjemné, kdyby Píseň ledu a ohně dopadal jako seriál Ztraceni. Samozřejmě, některé věci se nevyjasní(Jonův původ), yle rád bych viděl ukončené osudy všech postav a dořešení záležitostí s ďraky, Pánem světla a jinými.
  • @Stannis_Baratheon Tak to zas prrr, Jonův původ se musí vyřešit! Koho zajímají nějací draci nebo Pán světla :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Neviem kto to tvrdil, ale vraj GRRM povedal, že Jon sa to dozvie.
  • som optimista. za mňa bolo problematických pár línii v hostine a v tanci. po druhom a treťom prečítaní som dokonca ešte optimistickejší. navyše tie kúsky z WoW čo sú vonku a dej, ku ktorému logicky tiahneme mi vravia že WoW môže byť v pohode najlepšia kniha ságy. skôr posledná bude asi trošku smutno-nespokojná pretože veľa veci sa zrejme dopovie inak ako ľudia čakajú alebo sa kludne aj nedopovie.
  • @Stannis_Baratheon no Martin bol veľmi sklamaný z endingu Lost , keďže bol veľký fanúšik a dušoval sa že jeho sága tak neskončí.
  • upraveno 7. prosince 2014
    Snad se vrátí Benjen. :D
  • Hlavně aby se zase neobjevila nějaká dávno mrtvá postava, podobně jako Aegon . Tímhle mě Martin vyloženě zklamal.
  • @vojtatulek Benjen už dávno umřel nějakou zbytečnou brutální smrtí.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Predstavujem si scénu, ako Benjen objavil magický obsidiánový Svetlonos, kosil nim všetkých Bielych chodcov, blížil sa k ich vodcovi... A zrazu sa pošmykol na banánovej šupke a vrazil si ho do krku.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Ale ty hřbety knih vypadaj zajímavě.
    @M1on Tiež ma zaujali. Akurát neviem rozoznať to prvé. Akože zlovlk?
  • upraveno 31. ledna 2015
  • Platí pořád, že TWOW Martin vydá ještě tenhle rok?
  • @JanŽemlička Martin’s publisher finally has confirmed that The Winds of Winter will not be published in 2015.

4 príspevky nad tebou :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    (Ono to nikdy ani neplatilo.)
  • Aha. Snad teda alespoň 2016.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 31. ledna 2015
  • Tak snad nás Martin překvapí třeba dalším Dunk and Egg nebo něčím na způsob TPATQ.
  • @Vena Tak tohle ale bylo v tom článku už okolo poledne, jak jsem ho četl.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @StandazPorubhradu To je mozny. Ja jsem ten clanek cetl az pozdej, tak jsem vzhledem k reakcim predpokladal, ze to nebylo tak davno, co to aktualizovali.
  • upraveno 1. února 2015
    Škoda, Tak si zase počkáme :) Na Větry zimy :D
    upraveno 3. února 2015
    Jak jsem říkal berme to s rezervou, přece jenom editace u tak rozsáhlého díla trvá dlouho. Tipuju 2016 originál 2017 v češtině. To by tak sedělo pět let po Tanci s Draky.
  • Ono někde bylo napsáno, že Wylla/rybářova dcera už je mrtvola? :twisted:
    Já měl na mysli R+L=J
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Co myslíte kdy zařve Arryn, ve Vichrech,nebo ve Snu?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.