Hra o trůny 5x06 - Neohnuti, neskloněni, nezlomeni - Ice & Fire
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Navíc si myslím že to Sansa určitě i trochu chtěla a ještě na to bude ráda vzpomínat. Znáte ten vtip, jak se holka modlí k pánubohu a prosí ho o dokonalého a slušného a milého chlapce, který jí bude romanticky milovat a ctít a chovat se k ní vždycky hezouuuunky. -- Pánbůh k ní tedy sestoupí a řekne jí "krávo blbá, poslal jsem ti ho minulej tejden a tys mu řekla, že s ním budeš jenom kamarádit"
@Rybba George Richard Raymond Martin řekl trefně: ,,Je zajímavé, že penis vsouvající se do vagìny nás pohoršuje, ale sekere zanořující se do hlavy ne. Něco to vypovida o stavu naší společnosti."
Nejenom v knize i v seriálu jsou mnohem brutàlnější scény viz Joffrey mlatící děvky páskem děvky v Králově Přístavišti v 2.sérii
@pavel No to bych řekl, že je to naprostá a nepochopitelná blbost a mohu jen zopakovat, že v seriálu prošly bez povšimnutí mnohem horší a explicitnější scény s násilím páchaným na ženách. Zkrátka, jak už jsem psal výše mi to připadá jako uměle a záměrně vyvolaná bouře ve sklenici vody. Jediný kdo na tom vydělá je opět tvůrčí tým GoT - tahle aféra zajisté přitáhne celou řadu nových diváků.
EDIT: Míru vkusu je dnes velmi těžké překročit a přijde mi to od těch diváků velmi pokrytecké, vzhledem k tomu kolik násilných a brutálních scén už tam bylo. Tady jde asi o to, že je to jedna z mála kladných postav a navíc Stark. A zbytečné to podle mě bylo, mohli Sansu udržet ve stredu pozornosti jinak, když ji navlékli ty hustý hadry a tvářila se badass, očekávání byla jinde, než že skončí opět jako otloukanek.