Mám za sebou dva díly nové série True Detective a zatím mi přijde jako horší volba sledovat tolik postav oproti první sérii, kde se člověk dostal hrdinům pod kůži téměř hned, tady mi zatím nikdo nesedí a ty nekonečné záběry na dálnice jsou takové samoúčelné, ale neházím flintu do žita, snad se to rozjede. Jsem smířená s tím, že tak temné jako první řada to nebude, tak snad to bude alespoň dobrý seriál.
@Krisa Tak samozřejmě těch zvrhlých seriálů bylo moc... Ale je pravda, že Kobru jsem vůbec neměl rád.. Takže ke Xeně a Herculovi bych dodal ještě třeba méně známé Airwolf a Nulovou šanci (kde měli laptop s tiskárnou na obličeje) :D
Jinak teda nedávno jsem si vzpomněl, protože opakují pořád někde Boyard na podobnou soutěž "Po stopách Xapatanu", podle mě taky hodně dobrá záležitost :)
Vy mě ještě donutite k nostalgii :D Nulová šance měla dobré titulky a ten úvod zadáváním úkol byl vždycky moje oblíbená část, ale jinak si už žádný díl moc nepamatuju. V jednom z nich byli agenti na šachovém turnaji v Praze, ale samozřejmě tam vůbec neměli exteriéry a v nápisech se střídala čeština a slovenština =D Po stopách Xapatanu a Hry bez hranic byly moje oblíbené soutěže v době prázdnin. Boyard je teď delší, ale ti soutěžící se málo snaží, protože se snaží "jenom" o peníze pro charitu, a pořád fňukají. Když už tu soutěž vidím, tak aspoň Olivier je potěcha pro oko.
@svoa00 Já si tu Nulovou šanci nedávno našel na YT, čistě ze zvědavosti.. A musím říct, že to nebylo tak dobrý, jak jsem si pamatoval.. Hold tyhle nostalgický relikty už bychom měli nechat spát a nikdy se na ně nedívat, to ovšem neplatí u Her bez hranic... Podle mě by to měli obnovit místo Eurosongu, který je těžce neobjektivní. V Hrách bez hranic však každý musel ukázat, co v něm je a nezáleželo na tom, jestli máš na sobě soupravu od Pumy, Adidas nebo teplákovku z Jitexu :D
Mě v doktorce Mekí šíleně vytáčela ta její dcera.. Jinak nejradši jsem měl Tančícího oblaka, Lorena a Jakea, a teda ještě ty dva otroky jak měli každej živnost :D Jinak samozřejmě, když mám čas, tak si @brbr Doktorku Quinnovou na ČT1 v 13:00 taky rád pustím :D:D:D
A jinak StarGate.. To je seriál mého srdce a dětství. Musel jsem rychle domů ze školy abych SG stihnul v čase 15:15 na Nově, nicméně v 16:15 mi začínala liduška a hodina hry na akordeon (to jako fakt) :D byly to hrozný hoňky teda.. Nejvíc mě štvaly cliffhangery, po nichž byla bůhvíjak dlouho pauza a pak dávali seriál od první série, místo toho aby navázali následující řadou.. To Vladimír neměl vůbec zvládnutý a bejvával bych mu i zavolal, ale on už pak dlouho ředitel nebyl :D
Edit: V DQ mě ještě vytáčel ten pastor.. ten byl taky pěkně nesnesitelnej.
@svoa00 Tak ten nám stále visí ve skříni jako dědictví po sestře. A ta si jednou za uherský rok vzpomene, že by si ho i vzala :-) @sfik Dcera byla hrozná.
Mně na tom vadí, že holt chybí ta atmosféra a mysterióznost z první série. To se mi hrozně líbilo. Druhá série je "jenom" dobrá detektivka, což samozřejmě není málo. Ale prostě pro mě vítězí ta předchozí, působilo to na mě mnohem víc.
Komentáře
Jinak teda nedávno jsem si vzpomněl, protože opakují pořád někde Boyard na podobnou soutěž "Po stopách Xapatanu", podle mě taky hodně dobrá záležitost :)
Pevnost Boyard dávají na Prima Cool, ale bohužel jsou to nějaké nové díly.
Nejlepší soutěž byly Hry bez Hranic :)
NEJLEPŠÍ!
P.S.: Teď jsem někde viděla aktuální fotku Sullyho s krátkými vlasy, ale jo pořád dobré. :-)
A jinak StarGate.. To je seriál mého srdce a dětství. Musel jsem rychle domů ze školy abych SG stihnul v čase 15:15 na Nově, nicméně v 16:15 mi začínala liduška a hodina hry na akordeon (to jako fakt) :D byly to hrozný hoňky teda.. Nejvíc mě štvaly cliffhangery, po nichž byla bůhvíjak dlouho pauza a pak dávali seriál od první série, místo toho aby navázali následující řadou.. To Vladimír neměl vůbec zvládnutý a bejvával bych mu i zavolal, ale on už pak dlouho ředitel nebyl :D
Edit: V DQ mě ještě vytáčel ten pastor.. ten byl taky pěkně nesnesitelnej.
@sfik Dcera byla hrozná.
(Na nanukách přežívám poslední týdny)