@sfik Podle mě se Jiní do Západozemí nedostanou, respektive budou zastavení Hlídkou, většina Černých padne a svět se o nich nikdy nedoví, zatímco Jiní budou zastavení, v Západozemí se bude dal vesele hrát Hra o trůny
@p1e9t9r2 No tak ale přece kdyby chtěli tak už i Jiní můžou zyrznou moře. Však všude je psané jaká je zima když jsou kolem. Tak by pro ně neměl být problém zamrznout moře...
Tak jestli spekulujem tak mě napadlo toto: Tak šlo by to projít v podstatě i ze Stínu za Ašajem do Země věčné Zimy. Dany to provede. Ta naplní část proroctví: „Aby ses dostala na sever musíš jít na jih. Abys dosáhla západu, musíš jít na východ. Abys mohla jít dopředu, musíš zamířit dozadu, a aby ses dotkla světla, musíš projít stínem.'' Sever jih by seděl, Západ Východ taky, dopředu dozadu to se dá naroubovat na všechno - v podstatě teďka je vzadu když je zase v Khalessaru, a projde Stínem. To by šlo ne? Pak se dotkne Azora ať je to kdo je to (Jon) a jak bude v ohrožení Jinými přiletí draci. Jiní padnou, jeden drak taky, Dany si vezme Jona osedlají každej jednoho draka. Akorát chudera jestli se objeví za Zdí v těch hadrech co má tak asi zmrzne...
@Achileus S tím bych oponoval taky si musíme uvědomit, že jí je jenom 16 či 17 a schopnosti už prokázala víc než dost. Navíc v kontrastu světa, dělá co může.
@hodor_the_king Rozvrátila města v Zátoce, způsobila tam válku, místo Quentyna si vzala jakéhosi tupce, nedokáže přijmout pravdu o Aerysovi, to jsou ty její změny :-D
@Achileus Mohlo by s Aegonem ten má zlaté společenstvo velmi dobře organizovaná armáda. Lanisterové jsou vyčerpaní bouřní lordi škoda mluvit. Rovina pod útoky železných. Kevan je zavražděn kdo teď bude vládnoucí hlava Lanisteru navíc to vypadá na Tyrelly. Plus církevní armády. Železná banka chce zpět svoje peníze Stanis je nemá šanci splatit, takže pokud je budou chtít nezbyde jim ve finále než podpořit právě Aegona. Jo a povedlo se mu dobýt nedobytný hrad bouřný konec. Ted záleží co udělá stříbrná královna, jestli přiletí s drakem nebo zůstane kdesi neznámo kde.
@Achileus Stále nevíme zda blackfire je nebo není :P a doran na rodinu drží to je jeho citlivá část jeho milovaná sestra. Pokud si bude myslet, že je to jeho synovec bude na něj držet
@Tyrion Lannister já myslím, že doran to možná i riskne. Koneckonců, mace nikdy nebyl válečník.... a malíček imho počká až se pobijí mezi sebou bez potřeby přidávat se na něčí stranu...
Komentáře
Tak jestli spekulujem tak mě napadlo toto: Tak šlo by to projít v podstatě i ze Stínu za Ašajem do Země věčné Zimy. Dany to provede. Ta naplní část proroctví: „Aby ses dostala na sever musíš jít na jih. Abys dosáhla západu, musíš jít na východ. Abys mohla jít dopředu, musíš zamířit dozadu, a aby ses dotkla světla, musíš projít stínem.''
Sever jih by seděl, Západ Východ taky, dopředu dozadu to se dá naroubovat na všechno - v podstatě teďka je vzadu když je zase v Khalessaru, a projde Stínem. To by šlo ne? Pak se dotkne Azora ať je to kdo je to (Jon) a jak bude v ohrožení Jinými přiletí draci. Jiní padnou, jeden drak taky, Dany si vezme Jona osedlají každej jednoho draka. Akorát chudera jestli se objeví za Zdí v těch hadrech co má tak asi zmrzne...