!!!POZOR SPOILER VŠECH DÍLŮ SERIÁLU A VŠECH KNIH!!! Teorie z Písně a z Hry

1568101120

Komentáře

• OK, tak díky nízké teplotě vydrží o něco dýl v jednom kuse, ale rozhodně bych být Melisandrou na to nespoléhal a příliš to s jeho záchranou neprotahoval.
  • tak ja doufám, že Jon zůstane mrtvej, sice mi to trhá srdce, ale radši to, než aby byl vzkříšen třetího dne jak Ježíš. Scénaristi už na něm spáchali dost zločinů. Každopádně to vypadá, že nejzajimavější linka bude na zdi a v Bravosu...
  • @SkotR scénáristi a kdo ho nechal zamordovat jako první a tím celou tu zbytečnou lapálii způsobil? :P
  • @Dreamer tak mě nevadí že ho zamordovali... mě vadí, že ho v seriálu zamordovali tak kreténsky
  • upraveno 25. dubna 2016
    @SkotR v knihách mě ten cliffhanger dost silně nakrknul a říkala jsem si jen, že tohle Martinovi teda fakt nežeru. V seriálu holt chtěli, aby to byla ještě větší řezničina, aby nebylo pochyb, tak si bratři stoupli do do fronty a podávali si nůž, aby to teda bylo každému jasné :D
  • @Dreamer tak jasně, ale v knížkách Jona kuchly, protože se chystal vyrazit na Zimohrad a zapojit se do politikaření. V seriálu ho kuchly, protože převedl Divoké přes zeď, ale zabiliho až dodatečně, neboť jim došlo, že je to fakt nakrklo.
    Zkrátka v knížče Jonova smrt něco vyřešila. V seriálu vyřešila kulový, protože Divocí už jsou zazdí.
  • upraveno 25. dubna 2016
    @SkotR Divocí byli podle mě hlavním motivem i v knihách, Zimohrad byl poslední kapka a impuls, který vyvolal útok, Jonova knižní smrt také spíše natropila problémy, protože Divocí byli loajální vůči Jonovi, jeho propíchnutím bratři hlídce dost zavařili a nevyřešili naprosto nic. Nebo tam tou dobou Divocí nebyli? Už si to přesně nepamatuju.

EDIT: nechci obhajovat pitomoučké zobrazení zrady v seriálu, ale Martinův tah v knihách byl taky dosti laciný.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Dreamer Co se týče laciného tahu, smiřme se s tím, že Martinovi došli nápady... Ty knihy už nebudou, jako ty první...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 25. dubna 2016
    @Tyrion Lannister Cože? Stanis umřel? Lidi takový důležitý informace mě musíte spojlovat, jinak se nedovim, co tam bylo :-)
    @Tyrion Lannister
    Zdá se , že jsme se špatně pochopili :-)
    Na tento topic chodím, abych se dozvěděl spoilery :-)
    Takže, zemřel, nebo ne? :D
    @Tyrion Lannister To jsi rovnou mohl říct, že máš na mysli tuto scénu :-)
    A já myslel, že se něco zajímavého stalo v nové epizodě :-)
    @Sagart Hlavu v pytli jsme neviděli, takže buď bude comeback nebo je po něm
  • @CervenKa podle čeho jsi odhalila funkci náhrdelníku v knihách? :-k
  • Se trošku divím, že Jaime nejede zpátky do Dorne, aby pomstil Myrcellu. :D Tamní dějová linka má plnit komickou funkci, takže proč ne? :D Komu ukápla slza při pohledu na Twentyho a Myrandu?
  • K těm zapáleným lodím v Meerenu: nemohli to udělat draci a v příštím díle se to teprve zjistí?
    ....I když, proč se ještě snažím hledat v tom nějakou logiku :D
  • Draci jdou zavření :D

• @Kit však právě by se příště zjistilo, že už z nějakého důvodu nejsou ;)
  • Myslím, že Tyrion je pustí ;)
  • upraveno 26. dubna 2016
  • Tak co, jak moc jsme překvapení z 6x2? :o)
    Dva vládci rodu mrtví (jeden víc "šokující" než druhý), jeden mrtvý o-němž-nikdo-nevěřil-že-to-je-natrvalo je živý... No jak říkám jedno překvapení větší než druhé... :o)
    Takže jsme si ověřili, že teorie, které jsme považovali za 99,9% pravdivé opravdu pravdivé jsou. Juchů...
    @Jay A dělo se tam i něco jinéh zajímavého??? :)
  • @Dreamer: Jonova smrt v knize (pokud si pamatuju) byla za účasti divokých - dokonce myslím, že vyběhl řešit nějakou půtku, kdy Wun-Wun někoho přetrhl jak hada (dotyčný měl v erbu hvězdu, což jen podpořilo proroctví o krvavé hvězdě).
    Nicméně v knize to reálně "řešilo" dvě věci - Zimohrad a divoké v Tvrdodomově - v knihách ta výprava nebyla, pokud vím.
  • @Sagart: Jak to mám vědět? Já to neviděl, jen jsem si přečetl plot na Wiki... A byl jsem vážně šokován... :o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.