Hra o trůny 6×07 – Zlomený muž - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
123468

Komentáře

• upraveno 8. června 2016
    @Rybba No, já mluvím především o Jiných. Nemrtváci jsou sice pakárna, ale na ty nemusíš mít nějaký spešl zbraně. A ano, jelikož konvenčními zbraněmi zabít nejdou, a v seriálu jsme zatím viděli sotva 10 Jiných, tak by na ně těch 20 dobrých mužů vyzbrojených obsidiánem bohatě stačilo. Deset tisíc rytířů v plné polní, ale s klasickými zbraněmi, by bylo k ničemu. ;-) V knize, předpokládám, jich bude krapet víc.
  • Tak Preston opět nezklamal:

Ta parodie na Book of Mormon!!! :-D
  • upraveno 8. června 2016
  • upraveno 9. června 2016
  • upraveno 9. června 2016
    @Ninkwen Kdoví, třeba se dočkáme něčeho na způsob napalmového útoku:
  • @Terezička: Dík, to y/i jsem si nepamatoval, u toho "ia" na konci bych dal ruku do ohně za to, že v těch Křižácích to tak překládáno nebylo,... ale to víš, četl jsem bratru před 20 lety a kniha nebyla nejnovější, takže to možná nebylo překládáno na základě ujednocené terminiligie... :o)
  • @Rybba No k valirijským mečům v západozemí jich je poměrně dost hodně rodů má takový meč inak v essosu jsou takové meče taky
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. června 2016
    @up_er Taky názor, akorát že "reálnější" neznamená filmovou choreografii s pochybnými pohyby. Pokud bych měl volit co se raálnosti týče, tak spíš to v reálu bude vypadat takto než jako to co předvedli v seriálu...
  • Spíš otázka myslíte že nám konečně řeknou kdo je matka jona? čekal jsem, že se to dozvím u tower of joy
  • Spíš otázka, jak je to v seriálu s Brandonem Starkem starším? Už tam jeho jméno zmíněno párkrát bylo, ale v žádný Branovo vizi jsem ho neviděl. To mi připomnělo, že jsem se jednou koukl na reakci jednoho diváka na díl, ve kterym Lysa Arryn říká Sanse o Brandonovi a on vůbec nechápal, o koho jde. Nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo brečet.
  • @Terezička Hmm na to že mají být oslední 3 epizody to je nic neříkající
  • Já pořád nechápu trailer jak se tam v Meereenu pohne ten lustr nad Tyrionem.. To jakože se ho někdo pokusí zabít lustrem? Tvl to je jak Agatha Christie...
  • @p1e9t9r2 A k čemu by nám to bylo? Většině diváků to nic neřekne a Jonovi to bude v aktuální situaci taky k šípku.
  • JayJay
    upraveno 9. června 2016
  • Hele. Mě teď došlo.. Mladá Mormontová jsou s Jorahem bratranec a sestřenice? :D
  • @Magister_Peditum No pokud jeho postava má mít velký význam tak to mít vliv bude :D
  • @p1e9t9r2 No, jenže když mu to nikdo neuvěří? Pokud se prokáže, že je třeba Azor Ahai, tak podstatné je, že je to on a ne jeho původ.
  • Já třeba nějak sázím že přiletí Drogon, uvidí Jona a řekne si.. wau, tohle je Targoš mých snů, shodí Dany na Skagos a změní pána :D Nebo prostě Jona si vybere jiný z těch dvou draků :)
  • @Magister_Peditum @Magister_Peditum No to je druhá věc, každopádně dany měla vizi zdi tu taky neměla asi pro nic za nic (právě tu měla i v seriálu vize co měla v knize nebudu zminovat. Každopádně stále tady se potuluje rčení drak má 3 hlavy (dany má 3 draky a pro dva ji chybí jezdci, pokud by platilo pravidlo, že musí být targaryenské krve nebo krve jiných dračích pánů, pak to je jasné a jako důkaz uvěření stačí když si jednoho osedlá)
  • @p1e9t9r2 Jo, pokud se stane jedním z dračích jezdců, tak to asi bude důkaz. Na druhou stranu ještě asi nějakou dobu potrvá, než se draci do Westerosu dostanou a dále než se s nimi setká Jon. Samozřejmě v seriálu může Daenerys učinit hned v dalším díle rozhodnutí "Se*u na všechny." Vezme draky, na jednoho připevní Tyriona, na druhého Varyse, a odletí rovnou k Zimohradu, kde pomůžou Starčatům porazit Boltony, a Jon se do Daenerys okamžitě zamiluje. ;-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.