Doreah predsa zahynula v púšti. Zostali len Irri a Jhiqui a to sú Dothračanky od hlavy po päty. Ale napadlo mi, že Tywin mohol poslať úbohé dievča do Quarthu a počas "oslobodenia" sa mohla pripojiť k nasledovníkom Dany. Alebo do Mereenu, kde sa mohla vypracovať aj do zaujímavej pozície. Kolik že je Zelené Milosti? Chcela by som, aby sa objavili i oni. Už som tuším aj niekde písala ako by Tyrion mohol napochodovať k Daenerys s pôsobivým prejavom a miesto toho prekvapene zvolať "strýčku" pri pohľade na kohosi pri nej.
Ja by som bola rada, keby sme sa aspoň dozvedeli, čo sa stalo so strýkom Gerym... A Tyrion by niekde po ceste späť do Západozeme mohol nájsť Jasný rev a eventuálne ho použiť na Iných, ak veríme tomu, že valýrska oceľ je to isté čo dračia oceľ. @Aviv ja som svojho času verila, že Námorníkova žena je Tysha, ale dnes... Možno by bolo aj lepšie, keby sa neobjavila a Tyrion by si uchoval trpkosladké spomienky na ňu. Ja totiž celkom pravdepodobné, že ak je nažive, je na svojho maželíčka poriadne naštvaná a ich stretnutie by nemuselo dopadnúť dobre (pre neho). Celkove si myslím, že keby ju GRRM chcel vrátiť do hry, už by nám ju ukázal/dal by nám znamenie.
Ja chcem aby žil. Jediný milujúci člen rodiny a spoluexilovec je to, čo by Tyrionovi mohlo ohromne pomôcť. A mohol by slúžiť aj ako studnica dôležitých informácií. A chcela by som vidieť ako ho roky zmenili. To stretko by malo šialene veľký potenciál. Mohol byť byť medzi žoldniermi, ku ktorým sa Tyrion s Jorahom vybral. Neviem si predstaviť, čo iné by mohlo byť dračou oceľou. To tiež nie je zlá teória. nA DRUHEJ STRANE, TOľKO BOLO O NEJ REčí, žE MáM POCIT, žE MUSí ZOHRAť AJ INú ROLU NEž JE VPLYV SPOMIENOK NA tYRIONOVO KONANIE.
@p1e9t9r2 Mapa super. Díky. Jen mne mrzí, že nikdo neudělá pořádnou mapu zemí na východ od Travin. Asi nemá nikdo odvahu s tím nedostatkem informací :-)
Súhlasím s teóriou Varysa - nejakým spôsobom bude spojený s Targaryenovcami, aj keď stále tvrdí, že je z nejakého nižšieho rodu a predali ho do otrokárstva Snaží sa zničiť Lannisterovcov svojimi intrigami, ale nikdy nie sám za seba
Dany je plodná - zatiaľ tomu všetko naznačuje (čo bude ďalej sa uvidí) - po návrate sa dozvie o intrigách Hizara a nechá ho v temnici spojí sa s Daariom, pretože ako sama hovorí, stále je len malé dievča a v moci sa nevyzná :D
Benjen je studenoruký a zatiaľ je polomŕtvy - což i sám naznačil, keď pomáhal Branovi dostať sa k trojokému havranovi..
Tak přímo v Písni jsou dva detaily, které i tak tu teorii opravdu nepodporují. Studenoruký je mrtvý už dlouho. To by na Benjena nepasovalo. Branovi na něm nepřijde nic povědomého (a Bran není typ, který by si to nespojil z útlocitnosti). A taky - jak jsem si už často dělala srandu - Benjen určitě umřel nějakou brutální zbytečnou smrtí :D
@DanielSvatoš Děti lesa řekly, že Studenoruký je mrtvý velice dlouho, silně pochybuji, že by něco takového řekly o člověku, který je mrtvý zhruba dva roky.
Podle mě je nejpravděpodobnější, že Studenoruký je syn Nočního krále, případně to může být nějaká zrůda vytvořená Bryndenovými kouzly.
Co se týká Benjena, tak ten je nejspíše mrtvý, buď je zahrabaný někde v okolí Pěsti, nebo mu zmodraly oči
Komentáře
Když už jsme u těch Lannisterů, myslíte, že se objeví Gerion a Jasný řev?
Chcela by som, aby sa objavili i oni. Už som tuším aj niekde písala ako by Tyrion mohol napochodovať k Daenerys s pôsobivým prejavom a miesto toho prekvapene zvolať "strýčku" pri pohľade na kohosi pri nej.
@Aviv ja som svojho času verila, že Námorníkova žena je Tysha, ale dnes... Možno by bolo aj lepšie, keby sa neobjavila a Tyrion by si uchoval trpkosladké spomienky na ňu. Ja totiž celkom pravdepodobné, že ak je nažive, je na svojho maželíčka poriadne naštvaná a ich stretnutie by nemuselo dopadnúť dobre (pre neho). Celkove si myslím, že keby ju GRRM chcel vrátiť do hry, už by nám ju ukázal/dal by nám znamenie.
Neviem si predstaviť, čo iné by mohlo byť dračou oceľou.
To tiež nie je zlá teória. nA DRUHEJ STRANE, TOľKO BOLO O NEJ REčí, žE MáM POCIT, žE MUSí ZOHRAť AJ INú ROLU NEž JE VPLYV SPOMIENOK NA tYRIONOVO KONANIE.
Snaží sa zničiť Lannisterovcov svojimi intrigami, ale nikdy nie sám za seba
Dany je plodná - zatiaľ tomu všetko naznačuje (čo bude ďalej sa uvidí) - po návrate sa dozvie o intrigách Hizara a nechá ho v temnici
spojí sa s Daariom, pretože ako sama hovorí, stále je len malé dievča a v moci sa nevyzná :D
Benjen je studenoruký a zatiaľ je polomŕtvy - což i sám naznačil, keď pomáhal Branovi dostať sa k trojokému havranovi..
To sú zatiaľ také moje teórie...
Podle mě je nejpravděpodobnější, že Studenoruký je syn Nočního krále, případně to může být nějaká zrůda vytvořená Bryndenovými kouzly.
Co se týká Benjena, tak ten je nejspíše mrtvý, buď je zahrabaný někde v okolí Pěsti, nebo mu zmodraly oči