[Spoiler] Vichry zimy

upraveno 22. ledna 2014 v Píseň ledu a ohně
1161719212272

Komentáře

• upraveno 11. července 2012
    Jarla: Tak úplně teoreticky by to asi šlo, ale jen v případě,že by Elii na manželovi vůbec nezáleželo. i tak by sice necítila žárlivost, ale bála by se (o postavení, potažmo o život) a byla by naštvaná (že jí nasazuje před všemi parohy).

Třeba ve filmu Pavilon žen zařídila svému muži mladou nevěstu jeho původní žena, protože už se jí z něj zvedal kufr a chtěla mít pokoj. Řekla mu, že už mu porodila syna a pečovala o něj,takže teď chce mít klid,tě noha, tvá máňa, tady máš tuhle holku, já jdu spát, dobrou... :-)

Jednou jsem viděla nějaký dokument o polygamii, kde tohle uspořádání dvě manželky velmi obhajovaly. První byla vdaná za svého muže a měla s ním malého chlapečka, když její oblíbené sestřenici zemřel otec a hrozil jí pád do chudoby. Tak přesvědčila manžela, aby si jí vzal. V dokumentu líčili, jak je to super, že jsou spolu, jako když byly malé holčičky, že si vypomůžou a hlavně, že si rozdělily plnění manželských povinností, takže už to není tak úmorné. A pán domu připustil, že on prostě naznačí, že je čas povinnosti plnit, ale už nerozhoduje o tom, která půjde "do rachoty". Takže bylo evidentní, že ty holky mají citový vztah spolu a manžel je pro ně jen zaměstnavatel a kdyby jim ho vyměnili, bude jim to celkem jedno :-)
    No vida - další objev ze světa žen a mužů - a co je ještě nového :-)) je hezké, když na to dojdete sami.

Ale pořád do toho nezapadá třeba povídka č.15, kde má Rhaegarek 2 milující spokojené manželky, co :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. července 2012
    Jeho drak měl asi dvě hlavy...
    vzdavam flanker.. si božsky
    To klidně mohl, ale ty dvě by se servaly a rozcupovaly na místě...ovšem pokud by se nespikly proti němu a "neosladily" život jemu a to patřičně :-) Takové jsme my ženušky. Která z nás by chtěla být první manželka, když si chlap dotáhne druhou a která by chtěla být druhou, když chlap stále miluje a spí s tou první ? Ruku na srdce holky?
    Gardien: Děkuji, oběti přijímám od půl desáté ráno do 14:00 každého všedního dne, v neděli stačí zpěv žalmu icefirským 15.10.
    Gardien: Jak myslíš. Upozorňuju ovšem, že můj kult zná mnoho svátků, např. svátek dobrého vína, svátek dobrého masa a minimálně třikrát týdně svátek páření. Vše s volnem a proplaceno řádem flankeritů.
    A nemohl by se svátek dobrého vína a svátek dobrého masa slavit v jeden den? mlask
    Umístění festu v kalendáři je libovolné.
    LOL :-D

Do bitky o Rhaegara by se ještě připojili Cersei a Connington... On to byl vlastně chudák. :-D
    Ja som zo severu.... Moje zvyky mi velia každeho kto pride pohostiť mäsom, medovinou a ponuknuŤ teple miesto u krba...
    Ale...možno by som mohol služiť jemu mnohych tvari spoločne obetovať tebe.. len potazka... maš aj ženske prívrženkyne?
    Ženské přívrženkyně nechť se přihlásí!
    Já já já já se hlásím :-D :-p
    Beru.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Obávám se, že si nevybral tenhle sebemrskačský typ náboženství :-))
    Hmmm... mohli by sme pre povzbudenie obetovať Cersei
    Zázrak je,že proplácí všechny ty svátky :-)
    Flankerova církev se mi líbí po všech stránkách - aspoň nepřitahuje ty nevhodné typy :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.