Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
EDIT: General Identification System
BTW Matt Smith sa vraj nemal objaviť v prvom dieli. Lenže keď sa tam objavil, tak je otázne, či majú byť aj ďalšie diely.
Hnus, odpad, fuj kolalokově limonádě. Prachsprosté přiživování se na Terminátoří značce, nic víc to není. Laciné, slabé a i když už je něco zdánlivě v pořádku, je to jen proto, že to kopíruje jedničku nebo dvojku. A Kalísí je na přesdržku, ještě nesnesitelnější než v GoT. V porovnání s Lindou Hamilton (jedna z velice mála hereček, která nevypadá v akční scéně trapně) je to úplný dno.
Sort of Liga výnimočných :D
Druhá vec je - ako vlastne Kitty dostala schopnosť časocestovania? Akože sa vyvinula ako Pokémon a tu zrazu nová schopnosť? Jaže ona bola len zprostredkovateľ a to ten černoch bol nositeľ schopnosti, ale evidentne to bola ona, čo prenášala vedomie. Netuším, či som si vysvetlenie nevšimol, alebo ho tam ani nedali. V komiksoch čosi také bolo?
A tretia vec - Wolverine a jeho drápy. Bol som v tom, že jeho jediná schopnosť je regenerácia a až Stryker to využil na to, aby doňho dal Adamatiovú oceľ pre jeho drápy (dávajúc mu tak pseudoschopnosť). Ale tu to vyzerá, že drápy mal (ale namiesto ocele kosť). Tuším aj vo filme Origins (ktorý som nevidel, lebo Wolverine ma nezaujíma) bolo ukázané, že to má ako schopnosť.
omlouvám se za výrazy ale jinak se to nedá vystihnou D