Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1238239241243244394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. prosince 2014
    Dreamer napsal(a):

A co má znamenat ten podtitul, který zní jako by se jednalo o padesáté pokračování Resident Evilu?

Keby je to gramaticky správne, tak pôvod. Takto som sa tiež pýtal, či to má byť nejaká značka (ako Skynet), alebo nejaká technológia alebo čo.

EDIT: General Identification System

BTW Matt Smith sa vraj nemal objaviť v prvom dieli. Lenže keď sa tam objavil, tak je otázne, či majú byť aj ďalšie diely.
  • M1on napsal(a):
    Bloody hell... YES! Už viem, čo si pozriem o dva a o štyri roky.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. prosince 2014
    Tak jsem koukal na trailer novýho terminátora a to jsem neměl dělat. 6e to Arnold má zapotřebí, nechat se do toho ukecat. Snad si aspoň řek o adekvátní obolus, když už...

Hnus, odpad, fuj kolalokově limonádě. Prachsprosté přiživování se na Terminátoří značce, nic víc to není. Laciné, slabé a i když už je něco zdánlivě v pořádku, je to jen proto, že to kopíruje jedničku nebo dvojku. A Kalísí je na přesdržku, ještě nesnesitelnější než v GoT. V porovnání s Lindou Hamilton (jedna z velice mála hereček, která nevypadá v akční scéně trapně) je to úplný dno.
  • @flanker.27 Náhodou já se na tu komedii těšim.
    @M1on Po deseti pivech možná. Pak nebudu vědět, z čeho je mi na blití :)
  • @flanker.27 ty nevydržíš deset pivek ? :D jinak souhlas o Emilii :)
    Práve som dokukal Dracula Untold... Bolo to zaujímavé.... Lepšie než som čakal.
  • Taky se líbilo co? Já asi dva týdny po filmu nemohla přestat poslouchat soundtrack. A zaujala ma tá slnečná scéna krátko pred koncom. Vlad sa snažil ochrániť syna pred núteným odchodom, ochrániť ho tým, že bude pri ňom a každé nebezpečenstvo zlikviduje, a napokon, aby ho zachránil, sa ho musel vzdať.
    @Aviv
    Hej, takýto koniec a nie celkový happy ending tomu dosť pomohol
    @DanielSvatoš Když mi bylo o 10 míň, bylo to jiné =D
  • @Gepeto Inak som zvedavá, k čomu má viesť to Charlesovo "Let the games begin.".
  • @Aviv šak akože má začať game of thrones :D
  • A Vlad a Mirena-Mína je v GOT kto? :D
    @Aviv IMHO to mal byť len zaujímavý koniec. Alebo možno keby autori chcú dvojku. :)
  • @Gepeto vlastne plánuje sa ako keby dvojka, chcú spraviť universal týmovku, kde bude múmia, dracula, frankenstein atď...aspoň také dačo som počul
  • Hej, niečo také som zachytila. Sort of Monster Avengers.
    @stano @Aviv
    Sort of Liga výnimočných :D
    upraveno 6. prosince 2014
    Otázka na X-men apocalypse - to bude akože pokračovanie DOFP? Čiže
    tej upravenej histórie, kde budú žiť Jean, Kyklop atď? A čo sa teda stalo a čo nie? Vyzerá to tak, že Rogue schopnosti nemá - alebo mala rukavice?
  • je tu někdo kdo viděl Nymfomanku ? :D
  • upraveno 10. prosince 2014
    Já jsem viděl tu verzi, co běžela v kinech v roce 2013. Rozhodně jsem byl zklamán. Jediná pro mě silná scéna bylo
    umírání otce hlavní hrdinky.
    Trier není můj šálek kávy (i když film Prolomit vlny a hlavně seriál Království se mi docela líbily).
  • @Gepeto najnovší Xmen bude s mladým Xavierom a Magnetom. Jean Cyclops budú noví mladí herci. Teoreticky je Xmen 1 2 a 3 nič, len prachom, alternatívnym vesmírom. Nič z týchto filmov neplatí.
    upraveno 10. prosince 2014
    @JoeGyry Wut? Takže najnovší Xmen bude ako minulosť toho sveta (čiže čosi po DOFP, ale predtým, než sa Wolverine "prebudil" do novej alternatívy)? Už sa v tom strácam :D

Druhá vec je - ako vlastne Kitty dostala schopnosť časocestovania? Akože sa vyvinula ako Pokémon a tu zrazu nová schopnosť? Jaže ona bola len zprostredkovateľ a to ten černoch bol nositeľ schopnosti, ale evidentne to bola ona, čo prenášala vedomie. Netuším, či som si vysvetlenie nevšimol, alebo ho tam ani nedali. V komiksoch čosi také bolo?

A tretia vec - Wolverine a jeho drápy. Bol som v tom, že jeho jediná schopnosť je regenerácia a až Stryker to využil na to, aby doňho dal Adamatiovú oceľ pre jeho drápy (dávajúc mu tak pseudoschopnosť). Ale tu to vyzerá, že drápy mal (ale namiesto ocele kosť). Tuším aj vo filme Origins (ktorý som nevidel, lebo Wolverine ma nezaujíma) bolo ukázané, že to má ako schopnosť.
  • Myslím, že pazúry mal od začiatku.
  • @Chmur ja jen že větší sračku jsem neviděl :) je to o psychicky labilní holce co ráda mrdá a ještě radši polemizuje o píčovinách
    omlouvám se za výrazy ale jinak se to nedá vystihnou D
    @DanielSvatoš Svými vulgárními výrazy jsi narušil mou psychiku a budu požadovat kompenzaci ve výši 1 Kč =D
  • DanielSvatoš napsal(a):

@Chmur ja jen že větší sračku jsem neviděl :) je to o psychicky labilní holce co ráda mrdá a ještě radši polemizuje o píčovinách
    omlouvám se za výrazy ale jinak se to nedá vystihnou D

...holce co ráda mrdá... - to se dá vystihnout třeba tím slovem v názvu filmu. :o)
  • @Gepeto: Tak to, že se jejich schopnosti vyvíjejí asi netřeba přirovnávat k pokémonům, na to stačí Jean Grey / Dark Phoenix, Xavier,...
    upraveno 11. prosince 2014
    @Jay U Jean som to pochopil tak, že ju blokol Xavier, ako dieťa tie schopnosti mala. U Xaviera čo konkrétne? To, že raz len číta myšlienky, raz vie donucovať, robiť ilúzie? To spolu súvisí (telepatia), ale ona z prechodu vecami zrazu cestuje časom.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.