!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1187188190192193243

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Gepeto Doran je jouda
  • @Gepeto Doran mne spíš přišel jako taktik, než zbrklý válečník. Ted má amádu, která může bojovat. Válka ho nevyčerpala a je na tom nejlépe ze všech. Navíc jak říkal dorne nemá tolik obyvatel, aby si mohlo dovolit prohru.
    @p1e9t9r2 Tak čerstvé armády Údolí a Dobře asi budou jazýček na vahách
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Tyrion Lannister Ještě přibrat Selyse,Sansu a Lysu a mohli by hrát mariáš :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Tyrion Lannister Jestli narážíš na teorii, že zlatá dvojčata by mohla být Aerysovými potomky, tak nemohla.
    upraveno 29. července 2015
    @Achileus Jen Tyrion ;)
    @Nevada Ne a ne
    No Jon Sníh je Targaryen, podle některých Tyrion. Kdo ještě? Walder Frey, Malíček, Varys, Hodor?
    Jon a Tyrion ti nestačí?

Je to samozřejmě jen teorie. Uvidíme, co Vichry a Sen přinesou. Nicméně Jaime a Cersei jsou díky Světu ledu a ohně jako Aerysovi bastardi vyloučeni.
    @Nevada Jestli někdy vůbec přijdou :-D
    Já mám zase teorii, že Walder Frey, Malíček a Hodor jsou Targaryeni a Jiní jsou ti hodní, kteří bojují proti zlým Dětem lesa a lidem
    @Tyrion Lannister Myslíš jako v době, kdy hrál mrtvého brouka, zatímco se s armádou potají blížil ke Královu přístavišti?

@Achileus Tady se bavíme o teoriích, vycházejících z náznaků v knihách Písně ledu a ohně. Ne o smyšlenkách typu "plácnu první hovadinu, která mě napadne."
    Pravda, poslední dobou se tady každá druhá diskuze změnila na přehlídku "ostrovtipu", aneb plácni co největší píčovinu.
  • Tak co čekat všechyn možné teorie jsou probrány kniha dopsaná není a furt se čeká. Kdyby aspoň zase uvolnil jednu kapitolu :(
    @Nevada Tak už jsem četl větší šílenosti.... namátkou: Euron= Dario Naharys, Bloodraven pracující pro Jiné, Hodor bastard nějakého Starka, Divocí spolupracující s Jinými, Strong s hlavou Robba Starka, Brandon a Arya dračí hlavy číslo dvě a tři, Jon je syn Nedá a Lyanny a na konec celá sága je Nedova noční můra. Ono čím delší čekání bude na Vichry a Sen tím větší hovadiny se budou vymýšlet, nakonec se dozvíme, že Malíček je dávno ztracený Stark.
  • @Tyrion Lannister copak tybolt byl nějak extrémě nábožensky založený? (teď si ho vůbec nevybavuju, kdy se vůbec objevil?)
  • @Tyrion Lannister moment, zase tápu... melara je ta kamarádka z flashbacku? Co spadla do studny? Nebude tím pádem její otec už povážlivě starý?
  • @Tyrion Lannister hm.. je pravda, že většina těch, co by měli šanci porazit stronga je jaksi mrtvá nebo velmi daleko, ale přece jen... že by církev až ak neměla na výběr?
  • JayJay
    upraveno 30. července 2015
    @Nevada: Odpověděla sis do jisté míry sama - Jestli tomu drakovi jezdec "voní", nebo ho ovládá opravdu jeho krev, nebo jestli jezdec prostě používá nevědomky magii... každopádně musí mít takový člověk něco navíc. Já bych to jen doplnil o to, že v cirkuse jsou krotitelé tygrů (často rodiny) a nějakou tygří krev, tygří pach, nebo tygří magii bych jim nevěřil, ale já bych do té klece nevlezl, protože bych se bál (to umí údajně zvířata vycítit, takže už to je špatně), že skončím jako předkrm. Každopádně tvrdit, že nikdo jiný než můj rod takovou ultimátní zbraň neumí ovládat byl od Targaryenů sakra dobrý tah i kdyby to nebyla pravda a celé to bylo jako cvičit psa, vylepšené o to, že je cvičili na povely ve Valyrijštině, kterou taky nezná každý.
  • @Jay Valyrijštinou se mluví zálivu otrokářů a umí ji dost lidí, takže bych o tomto pochyboval mrtvý jazyk to rozhodně není
    upraveno 30. července 2015
    @Jay Takže souhlasíš, že draky ovládá "dračí krev" (ať už je to významem cokoliv, třeba ta magie), ale ne výhradně "targaryenská dračí krev"?
    Co by s nimi jako měli mít společného?
    Ta zmodralá pokožka je důsledek pití jakéhosi lektvaru.
    @Tyrion Lannister Tullyove a Baratheoni máj taky modre oci, znamenato, že máj neco spolecneho s Jinymi? :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.