@Gepeto Doran mne spíš přišel jako taktik, než zbrklý válečník. Ted má amádu, která může bojovat. Válka ho nevyčerpala a je na tom nejlépe ze všech. Navíc jak říkal dorne nemá tolik obyvatel, aby si mohlo dovolit prohru.
@Nevada Jestli někdy vůbec přijdou :-D Já mám zase teorii, že Walder Frey, Malíček a Hodor jsou Targaryeni a Jiní jsou ti hodní, kteří bojují proti zlým Dětem lesa a lidem
@Tyrion Lannister Myslíš jako v době, kdy hrál mrtvého brouka, zatímco se s armádou potají blížil ke Královu přístavišti?
@Achileus Tady se bavíme o teoriích, vycházejících z náznaků v knihách Písně ledu a ohně. Ne o smyšlenkách typu "plácnu první hovadinu, která mě napadne." Pravda, poslední dobou se tady každá druhá diskuze změnila na přehlídku "ostrovtipu", aneb plácni co největší píčovinu.
@Nevada Tak už jsem četl větší šílenosti.... namátkou: Euron= Dario Naharys, Bloodraven pracující pro Jiné, Hodor bastard nějakého Starka, Divocí spolupracující s Jinými, Strong s hlavou Robba Starka, Brandon a Arya dračí hlavy číslo dvě a tři, Jon je syn Nedá a Lyanny a na konec celá sága je Nedova noční můra. Ono čím delší čekání bude na Vichry a Sen tím větší hovadiny se budou vymýšlet, nakonec se dozvíme, že Malíček je dávno ztracený Stark.
@Tyrion Lannister hm.. je pravda, že většina těch, co by měli šanci porazit stronga je jaksi mrtvá nebo velmi daleko, ale přece jen... že by církev až ak neměla na výběr?
@Nevada: Odpověděla sis do jisté míry sama - Jestli tomu drakovi jezdec "voní", nebo ho ovládá opravdu jeho krev, nebo jestli jezdec prostě používá nevědomky magii... každopádně musí mít takový člověk něco navíc. Já bych to jen doplnil o to, že v cirkuse jsou krotitelé tygrů (často rodiny) a nějakou tygří krev, tygří pach, nebo tygří magii bych jim nevěřil, ale já bych do té klece nevlezl, protože bych se bál (to umí údajně zvířata vycítit, takže už to je špatně), že skončím jako předkrm. Každopádně tvrdit, že nikdo jiný než můj rod takovou ultimátní zbraň neumí ovládat byl od Targaryenů sakra dobrý tah i kdyby to nebyla pravda a celé to bylo jako cvičit psa, vylepšené o to, že je cvičili na povely ve Valyrijštině, kterou taky nezná každý.
Komentáře
Je to samozřejmě jen teorie. Uvidíme, co Vichry a Sen přinesou. Nicméně Jaime a Cersei jsou díky Světu ledu a ohně jako Aerysovi bastardi vyloučeni.
Já mám zase teorii, že Walder Frey, Malíček a Hodor jsou Targaryeni a Jiní jsou ti hodní, kteří bojují proti zlým Dětem lesa a lidem
@Achileus Tady se bavíme o teoriích, vycházejících z náznaků v knihách Písně ledu a ohně. Ne o smyšlenkách typu "plácnu první hovadinu, která mě napadne."
Pravda, poslední dobou se tady každá druhá diskuze změnila na přehlídku "ostrovtipu", aneb plácni co největší píčovinu.
Ta zmodralá pokožka je důsledek pití jakéhosi lektvaru.