Pekná alegória s bohmi... Bran je skôr Starenou, než Arya. Tá má bližšie k Cudzincovi. Kováč nám ostal na Rickona. Ale ak mám byť úprimná, ono aj Arya a Rickon inklinujú k Bojovníkovi. Až na prvých 4 vlastne Starkovci na 7 nepasujú a beztak sú spojení so Starými bohmi. Tyrion je chytrolín, konštruktívny pri preberaní autority (ikeď to znie otcovsky, ale otec mi neznie tak hravo ako vynálezca) a spískal reťaz na Blackwater. On je Kováč. :D
@Sagart: Na to snad lze říct jen: - Bran: Já nejsem Stařena, já jsem Stařen... Bloodraven: Neříká se Stařen, ale Kořen,... a budeš chlapče, budeš... - Navíc Theon, který tak pěkně kamarádil se starčaty je Utopený... - Jon, jako jo, personifikace starých bohů dobrý,... ale on spíše symbolizuje nástup nového božstva, protože jak narozením je (nejspíše) Písní ledu a ohně, tak Oldjon (Jonny Šedý) je možná Staré božstvo, ale (nejspíše - kdo to z knih nečekáme, že?) Newjon (Jonny Bílý) bude Rohlíkář.
Já teda když peču něco s čokoládou, tak mě to vždycky proteče na spodek až skoro na plech. tam to udrží akorát už vysapání plechu a taková ta spodní krusta. Zajímalo by mě tajemství těch buchet, že je to fajnově uprostřed v té výduti... Jestli oni to neplní až potom (?) Jinak spodní obrázek je super dezert, kakaový piškot u nás máme verzi i s rozpustným kafem (jediná verze instantní kávy, kterou snesu, jinak je to hnus :D ), poleva je ze zakysané smetany, cukru a postupně zašlehávané vysokoobsahokaka čokolády.. pod ten krém ještě dáváme domácí rybízový džem, má to pak takovou příjemnou navinulou chuť :)
Uf, človek si myslí, že nejaká nová teória, keď je tu taká búrlivá debata a oni mu namiesto toho spravia chúťky...len škoda, že je už na mlsanie trochu neskoro :anxious:
@Aviv: Samé rádoby "přejisiabytobyly" nepřímé důkazy... ale jo, pokud tomu člověk chce věřit, proč ne... Já myslím, že vysoké ambice může mít všemi mastmi mazaná liška nízkého původu i "padlý" potomek šlechtického rodu... Ale milé...
Komentáře
Tyrion je chytrolín, konštruktívny pri preberaní autority (ikeď to znie otcovsky, ale otec mi neznie tak hravo ako vynálezca) a spískal reťaz na Blackwater. On je Kováč. :D
- Bran: Já nejsem Stařena, já jsem Stařen... Bloodraven: Neříká se Stařen, ale Kořen,... a budeš chlapče, budeš...
- Navíc Theon, který tak pěkně kamarádil se starčaty je Utopený...
- Jon, jako jo, personifikace starých bohů dobrý,... ale on spíše symbolizuje nástup nového božstva, protože jak narozením je (nejspíše) Písní ledu a ohně, tak Oldjon (Jonny Šedý) je možná Staré božstvo, ale (nejspíše - kdo to z knih nečekáme, že?) Newjon (Jonny Bílý) bude Rohlíkář.
Ještě prosím dodat fotku nějaký nahý buchty.
Jinak spodní obrázek je super dezert, kakaový piškot u nás máme verzi i s rozpustným kafem (jediná verze instantní kávy, kterou snesu, jinak je to hnus :D ), poleva je ze zakysané smetany, cukru a postupně zašlehávané vysokoobsahokaka čokolády.. pod ten krém ještě dáváme domácí rybízový džem, má to pak takovou příjemnou navinulou chuť :)
Ale milé...