Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
16970727475144

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. dubna 2013
    @Melindaaaa Ne, to jsem jen debilní a vzpomněla jsem si, jak mě nakrklo, když jsem po sehnání jednoho dílu Nočního klubu v bazaru knih, uviděla stejný v Knižním klubu v HK :D
  • @Krisa :D V pohodě :D To znám :D Taky píšu a v průběhu si na něco vzpomenu a pak píšu nesmysly :D Hlavně třeba u SMSek ze mě mají pak lidi radost, co jim posílám za bláboly :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Melindaaaa Já si hlavně musím začít číst napsané - jsem schopná naklapat neuvěřitelné zrůdnosti :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 2. dubna 2013
    @Melindaaaa Kulhánek a Žamboch nejdou srovnávat, každý píše něco jinýho. Jediný co se Kulhánkovi blíží je Líheň a ta i byla od Ž. psaná jako pocta/parodie Kulhánka.

• upraveno 2. dubna 2013
    @Krisa To je podle mě normálka :D Ale asi se nenaučím si po sobě něco přečíst, než kliknu na odeslat :D
  • @Thorar Dobře, nebudu je srovnávat :) Jen mi vždycky přišlo, že jsou bráni tak nějak dohromady. Kdo čte Kulhánka, zná Žambocha a naopak :)
    To o té Líhni jsem nevěděla :) Ď.
    @Melindaaaa No tak oba jsou mistři pera, a v hodně širším slova smyslu ze stejného žánru to jim nikdo neodpáře, nejde na ně nenarazit :-) ale každej má svůj styl a subžánr. Neomillnerová a Stephenie Meyer taky obě píšou o upírech, ale nesrovnával bych je :-D
  • Četl jsem od Žambocha snad všechno co napsal (včetně všech povídek a vůbec) a od Kulhánka řekl bych většinu a Koniáš je prostě nejlepší :D
  • @Thorar A Neomillnerová je dobrá? Jednu její knížku jsem dostala před pár lety k Vánocům a ještě na ní nějak nedošlo. Dostala jsem jí aniž bych o té spisovatelce někdy slyšela. Tak mi tu pořád leží nepřečtená.
    Upřímně jsem ani nikdy od nikoho neslyšela, že by ji znal, nebo dokonce četl :D
  • @Melindaaaa Já jsem to číst zkoušel, ale je na mě moc drsná/feministická :D ne, fakt mi přijde, že má ráda strašlivě brutální scény (četl jsem 2 knihy a několik povídek) jestli myslíš, že by se ti to zamlouvalo, tak to zkus. Nebo jsem třeba natazil na špatné knížky, co já vím.
  • @Melindaaaa Já mám její knížky ráda, ještě radši povídky. Cos dostala?
  • @Miss_Utahraptor Písně čarodějky - Nakažení :)
    @Anvil Tak možná to zkusím, když už jí mám doma, ale nevím, jestli se vyžívám v brutálních scénách. Možná jo :D (Každý čtenář Martina je musí minimálně snášet :D). Jinak Tisíc lidí, tisíc chutí, tak třeba mě to zaujme :D Uvidím
    @Melindaaaa Byla mi doporučena tady na foru, ale moc mě neoslovila, zkusil jsem 4 díly Tiny Salo, ale nedočetl. Na mě byla moc trapně drsná :-)
  • @Thorar @Miss_Utahraptor Vaše rady a tipy si beru k srdci :) Díky moc :) Koneckonců Koniáš je možná taky takový-drsňák a supermuž co každýho dostane :D Tak se mi to možná bude líbit :D
    @Anvil Já zase radši Baklyho než Koniáše :-)

@MissUtahraptor já takové hrdiny mám rád. Ale hrdiny, ne hrdinky, ať to zní sexisticky jak chce, drsná ženská mi prostě přijde směšná :-)

@Melindaaaa nevzdávej to s Kulhánkem, to je rada od srdce :-D
  • upraveno 2. dubna 2013
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @MissUtahraptor Ano, ano! Sem s tím! :-)
  • Autorka nezapře, že provozuje sadomasochistický portál. =D
    @heavy_head Která z nich? Mayerová? Ano, to může číst jen tvrdý masochista.
    @heavy_head Takže to mám brát jako další důvod proč ano? :twisted:
  • @Everett_Young
    Nevím. :twisted: :twisted:
  • upraveno 2. dubna 2013
    Musím ty dva nenápadně přesměrovat z Obrázků sem, když už jsem to rozpoutal..
    Anton má dceru? Zdá se, že jsem zas jednou "krapet" pozadu..
    A co taková Olga, kterou jsem z nějakých blíže nejasných příčin sympatizoval?

Ach jo, jako by nestačilo, že jsem propásl hodnocení 4. kola povídek :roll:
    @heavy_head

WIKIPEDIA: "Psala také pro zaniklý a v mezičase obnovený web BDSM.CZ. Na Internetu používá přezdívku Alraune."

Aha, už ti rozumím. =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Ugla
    Kolik Hlídek jsi četl?
  • upraveno 2. dubna 2013
    @Nevada: Dvě Noční, jednu od Lukjaněnka a druhou od Pratchetta :P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.