Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
145791019

Komentáře

• @Branislav_Gepeto Nie Jaime o to nepožiadal. Zkus si to přečíst ještě jednou, občas mám pocit že si četl jinou knihu než já.
  • Mám zafixováno, že to Šílený král udělal natruc Tywinovi. Ale knihy jsem četl jen jednou, tak se můžu plést.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. května 2013
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. května 2013
  • Teda vy to prožíváte :-#
  • Pokud je Loras jediný dědic Tyrellů, tak vypadá divně, že mu nechávali tolik svobody s Renlym, když ho mohli zavčasu oženit. Taková zjednodušení jsou cesta do pekla. Už tady máme tři důvody, proč nemůže být pokračovatelem rodu (homosexualita, cersei a garda).
    Naopak jestli je Bratrstvo šlechetné za každou cenu nebo prodávají lidi, na kterých jim nezáleží, snad děj významně neovlivní.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Mimochodem, nepamatuju si to teď přesně, ale neudělali z Lorase dědice Vysoké zahrady? Garlan Willas tudíž nic? Tedy nejen nevystupující, ale vůbec neexistující?
  • Willas tam musí být. Prostě MUSÍ! Jinak začnu zuřit! :D
    Proto se ptám, jestli si to pamatuju dobře?
  • No to bylo zrovna v tomhle díle myslím jasně naznačený, že Garlan a Willas nejsou. Další elegantní zjednodušení a aspoň nebudou ty postavy kurvit :-)
    Jako beru, že Garlan do děje nijak významně nezasáhnul, tak pochopím, že v seriálu nebude přímo, i když je to škoda, protože to byl docela sympaťák, jeden z mála, co se dobře choval k Sanse i k Tyrionovi. ale mohli aspoň zmínit, že Loras má dva starší bratry.

Vůbec chybí, a to už od první série, takový to pomrkávání na fanoušky světa, jaký má třeba Jackson (něco co vám nemůžu kvuli třeba rozpočtu ve filmu ukázat, ale vim, že to existuje, nebojte se). Tady to vypadá, a nejen podle tvůrců, ale i podle fandů seriálu, že fanoušci knihy jsou vlastně strašně obtížná havěť, co nedokáže tu "skvělou vlastní práci scénáristů" ocenit :)
  • To si nemyslim, jen si reálně uvědomují, že jsou cca tři druhy fanoušků. Stejně jako je měl LOTR, proto mě zdejší reakce na IF nezarážejí, je to jak přes kopírák.

No jo, v tomhle případě to hrají přes Lorase (dle mě docela chytře a zajímavě) a kdyby zachovali bratry, tak by to nefungovalo - respektuju a nezpochybňuju, že dle vás to nefunguje ;-)
  • @Nevada Jen to ne.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Z této diskuze je patrné, že největší problém je, že čtenáři si udělají učitou představu nějaké postavy, a pokud ji seriál nenaplní, jsou zklamáni. Já třeba nemám problém s Robbem - i z knihy jsem o něm neměl moc valné mínění. Víc mi třeba vadí Loras. Podle mé představy to byl v první řadě skvělý rytíř a až v druhé tak trochu gay. Tady je to hlavně v poslední epizodě tak trochu dámička.
    Jinak k redukci postav - je jasné, že peníze jsou vždy na prvním místě a každá další postava navíc jsou náklady jako hrom (když nepočítám zdejší dobrovolníky do komparsu na zdolání Zdi :-D ), takže produkce si každou 2x rozmyslí.
    :roll:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hzrdandy Když můžou mít novou ohebnou flundru, proč by na 2 Willasovy věty nevzali studenta herectví, který bude stejně/méně nákladný?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Čistý divák je zřejmě automaticky blbec, nic by nepochopil a tak m,uisíme příběh upravit pro blbce :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.