Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
1242527293059

Komentáře

• upraveno 21. července 2010
    Jo, a pak by se mstil všem, kteří mu psali, aby ságu dopsal dřív než umře. :D
  • upraveno 21. července 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. července 2010
  • upraveno 22. července 2010
    Flanker.27: Něco takového, ale mohl by si vzít příklad i z jedné postavy v jeho knize, a to by pak pro jeho oběti dopadlo hůř. :)
  • upraveno 23. července 2010
    Na konci připluje z dalekých zemí deset obrovských stříbrných lodí se zlatými plachtami. Na břeh vystoupí urostlí muži v oceli, se zbraněmi chrlící ohně a plivající blesky. Na kočárech bez spřežení a knihou mluvící o kulatém světě a jediném pravém bohu.
  • upraveno 24. července 2010
    alebo tých lodí bude trochu menej, na plachtách miesto templárskeho kríža strom a vodca sa bude volať Elendil :)
  • upraveno 24. července 2010
    No vzhledem k tomu, že Elendil uctíval Iluvatara jako nejvyšší "božstvo", tak by to šlo zaměnit za R'hllora (taky je to jakýsi protiklad k temnotě, řečeno hodně zjednodušeně). :-D
  • upraveno 26. července 2010
  • upraveno 26. července 2010
    Myslel jsem principiálně. :-D Nejlepší bůh by byl asi ten mírumilového lidu z toho ostrova, jak o něm pořád básní jedna ze služek Dany. Má teda jednu nevýhodu, nevadí mu, když mu zotročujou věřící. :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. srpna 2010
  • upraveno 15. srpna 2010
    Nevada: Nedávno jsem vedl polemiku o tom,že umění zobrazující násilí neprobouzí v lidech sklony k agresivitě. Daenerys taky nemusím, ale hned nabodávat hlavy na kůly?
    upraveno 15. srpna 2010
    Proč ne? Docela sympatická představa, jsem rád, že jí můžu s někým sdílet :)
  • upraveno 15. srpna 2010
    Daenerys není zlá, pouze jí to nemyslí dostatečně "politicky". Dělá ukvapená rozhodnutí. Proto je díky ní teď Zátoka otroků extrémně nestabilním místem. Ale rozhodně si z mého pohledu nezaslouží hlavu nabodnutou na kůl. Leda tak z pohledu bývalých vládců otrokářských měst, kteří ale taky žádní svatouškové nebyli.
    upraveno 15. srpna 2010
    Ať zůstane na východě, tam se svojí povahou hodí, ale do Sedmi království ať neleze.
  • upraveno 16. srpna 2010
    To klidně může, ale nejdřív se musí setkat s některými postavami ze Západozemí, a to nejen při Meereenském uzlu. Prostě už by mohli přestat kolovat jen nějaký ty fámy, že se někde na východě zrodili draci, ale že to obyvatelé Sedmi království pochopí trochu důrazněji. :-)
    Myslím, že jí v Tanci pár rádců ještě přibude.
    Ještě k tomu nabodávání hlav - u někoho, kdo se označuje za "Starka do morku kostí", mi to přijde jako záliba podezřele Lannisterská...
    upraveno 16. srpna 2010
    Za co? Třeba za takřka rozpoutání genocidy? Za moc opírající se o nebezpečná stvoření? Za přesvědčení o vlastní nadřazenosti? Že má někdo kůži z azbestu ho ještě neopravňuje vládnout. Jako bych slyšel ty kecy u soudu. Víte, on sice zabil 5 lidí, ale na to, že ho doma tejrali, ve škole šikanovali a že ztratil svoje jediný lízátko je vlastně děsně fajn člověk :))
    upraveno 16. srpna 2010
    upraveno 16. srpna 2010
    Jejda, sorry za spoiler. Díky Aleku. :-)
    Je to moje chyba, že jsem si nepročetl všechny příspěvky na předchozí stránce. Už jsem to promazal.
    V poho, my jsme si tu nikdy na spoilery moc nehráli, takže je pravděpodobný, že jich tu je hafo, ale když už se Nevada zmínila...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.