Z facebooku Arga: Odtajňujeme další "argopecku" letošního podzimu. K premiéře posledního Hobita chystáme něco exkluzívního. Hobita v kůži. Jedná se o limitovanou edici, k prodeji je určeno pouhých 66 kusů číslovaných římskými čísly. K dispozici pro ty, na které se nedostane, bude dalších 134 výtisků vázaných v plátně (číslováno arabskými). Pokud sháníte jedinečný dárek k letošním Vánocům, právě jste ho našli.
@flanker.27 počkat, to je reakce na můj komentář ? :) ja ten svůj napsal obecně a nevšiml jsem si co jsi předtím napsal :) ale když čtu ty komentáře na netu tak mi prostě přijde že lidi moc brečí
Mě se jednička líbila, přišlo mi, že se v tom putování přiblížila Společenstvu ("přiblížila" neznamená "dostala"), ale dvojka to byl totální úlet. Podle mě je dobře že tam dali to co mě v knížce mrzelo že nebylo - Dol Guldur, ale to finále celého filmu byla tragédie.. Trpajzlík z tekutýho zlata už to celý korunoval na skorodebilitu, tam Jackson rozhodně přestřelil, ale tady té trojce věřím, protože tu na to megalomanství místo je, přeci jenom bitva pěti armád...
@Gepeto buď a nebo jí zfackoval za to mezidruhový křížení, který provozuje. Každopádně když vymysleli ženský prvek tam kde nemá co dělat, tak doufám že jí elegantně sejmou :D Jestli hodlá s trpajzlíkem odjet do západu slunce na lodičce, to ať si prosím nechají :D
Komentáře
http://www.novinky.cz/kultura/351435-hobit-wood-i-reziser-jackson-se-objevili-ve-videu-aerolinii.html
Odtajňujeme další "argopecku" letošního podzimu. K premiéře posledního Hobita chystáme něco exkluzívního. Hobita v kůži. Jedná se o limitovanou edici, k prodeji je určeno pouhých 66 kusů číslovaných římskými čísly. K dispozici pro ty, na které se nedostane, bude dalších 134 výtisků vázaných v plátně (číslováno arabskými). Pokud sháníte jedinečný dárek k letošním Vánocům, právě jste ho našli.
@Gepeto buď a nebo jí zfackoval za to mezidruhový křížení, který provozuje. Každopádně když vymysleli ženský prvek tam kde nemá co dělat, tak doufám že jí elegantně sejmou :D Jestli hodlá s trpajzlíkem odjet do západu slunce na lodičce, to ať si prosím nechají :D